Skip to main content

Ce-i cu “moda” asta de a se sinucide cu tot cu copii?

După ce o mamă s-a aruncat de la etajul zece cu cei doi copii, un bărbat de 30 de ani s-a aruncat într-un lac de acumulare tot cu doi copii, unul de 4 luni, iar altul de 5 ani. Ce modă demonică este aceasta? Măi oamenilor, lăsați copiii în pace! Biblia ne spune că în vremurile din urmă vor fi vremuri grele pentru că oamenii vor fi iubitori de sine, iar în urma acestei iubiri de sine nu se vor gândi nici măcar la propriii copii si-i vor sacrifica doar pentru a scapă ei de durerea dezamăgirilor. Ce înseamnă demonismul acesta? Să nu te mai gândești la suferința propriilor prunci, ci doar la binele tău?

Dar problema stă în faptul că lumea îmbrățișează repede orice modă spurcată, moda de a avea amante/amanți le place, dar nu se gândesc că împing propriile familii spre moarte. Cel înșelat poate pica într-o depresie de care demonii să profite și pe fondul egoismului oamenii sa-și ucidă propriii copii. Trebuie să înțelegem că din cauza iubirii propriilor pofte ne sacrificăm și condamnăm la moarte chiar pe cei dragi.

Apostolul Petru ne spune: “Preaiubiților, vă sfătuiesc, ca pe niște străini și călători, să vă feriți de poftele firii pământești care se războiesc cu sufletul” (1 Petru 2:12). Așadar, să nu credem că putem trăi oricum în trup pentru că sufletul nu ne bagă în seamă, cu fiecare curvie, doză de drog, pahar de alcool, cu fiecare mânie, infidelitate, ură, neiertare, punem o presiune teribilă pe suflet, care într-o zi va ceda, iar când sufletul cedează niciun psiholog din lumea asta nu-l mai face bine, ci doar ajungi să dai ultimii lei la o persoana uneori la fel de neputincioasă ca tine. Soluția este curăția lui Hristos, nu spurcăciunea Diavolului, care după ce te pune să te terfelește te împinge spre moarte, spre auto-executare si te mai pune să-ți iei și copiii cu tine. Alege-L pe Hristos și vei avea pace!

Cu prețuire,
Toni Berbece