Skip to main content

Nu vă învățați copiii cu demonismul

A apărut o jucărie hidoasă (dintr-un joc drăcesc) pe care dacă copiii ar începe să o viseze cei mai mulți dintre părinți i-ar duce la psiholog și ar da bani grei ca să-i trateze însă în zadar. Dacă îți iubești copilul cum ai putea să-i cumperi jucării care simbolizează demoni, jucării care arată precum cele mai urâte coșmaruri ale lor? Cum îți poți crește copilul expunându-l grotescului și așteptându-te să aibă o gândire angelică? Am spus-o de nenumărate ori că programul de depravare a societății începe cu copiii, desenele le-au fost spurcate, cărțile de citit le-au fost inundate cu mizerii, școlile sunt pline de programe drăcești, iar acum și jucăriile. Oare nu vede nimeni strategia Diavolului de a ne fura copiii și de a-și pregăti armata de antihriști?

Biblia ne-a avertizat că vor veni vremuri în care oamenii vor face din nou pact cu demonii cum au făcut pe vremea lui Noe, de aceea va veni sfârșitul, însă de data aceasta pentru totdeauna: “Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor, abătuți de fățărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnați cu fierul roșu în însuși cugetul lor” (1 Timotei 4:1).

Așadar, nu vă expuneți copiii la nimic din ce vi se pare rău, la nimic grotesc, la nimic demonic, la nicio învățătura a destrăbălării, luptați cu orice preț pentru puritatea lor, pentru că strategia Diavolului este de a-i dezbracă chiar de mici de orice bun simt, de orice morală, de orice discernământ și de orice tresărire de cuget. Spuneți nu acestei invazii demonice, nu le luați copiilor astfel de jucării, aveți grijă la ce desene se uită, la ce citesc și mai presus de orice căutați să le cumpărați și să le citiți Biblia, Biblia pentru copii este fascinantă, iar desenele animate Cartea Cărților sunt un izvor de bogăție sfânta pentru mințile lor. Protejați-vă copiii si veți avea pace!

Cu prețuire,
Toni Berbece