Skip to main content

Ce ne fură statul pe internet…

Mama ne-a crescut pe toți șase frații în teamă sfântă de Dumnezeu, ea ne aduna pe toți de la mic la mare( nu conta ca cei mai mari aveau intre 16 si 19 ani) ne citea din Biblie, apoi cei care știau să citească citeau si ei, apoi ne rugam pe rând, după care ne rugam cu toții de se încingea casa de rugăciunile noastre, după care mama scotea cartea de cântări si ne cânta cele mai frumoase cântece. Cântam si noi cu ea si ne bucuram de imnuri creștine superbe, după care incepeau discuții despre tot felul de teme, puneam întrebări si discutam tot ce ne tăia capul. Așa am crescut si niciunul dintre noi nu s-a lepădat de Hristos, chiar dacă alunecări au mai fost.

Sunt in vacanța cu familia si in fiecare seara închidem telefoane, televizoare, internet si orice ne-ar putea distrage atenția, iar Gabriela începe sa ne citească din Scripturi (are o voce minunata de povestitor profesionist), ne oprim si analizam versetele care ne atrag atenția, apoi învățam pe de rost versetele de aur (avem versete învățate din toate vacantele noastre sau din fiecare luna), după care ne rugam pe rând si apoi cu toții. Am stabilit motive înalte de rugăciune, am cerut ca anul acesta sa vedem cel puțin 2000 de oameni întorși la Hristos prin lucrarea încredințata nouă, am cerut ca Paștele sa-l putem face pe un stadion cu mii de oameni, am cerut ca la Marșul Apărătorilor Credinței sa vina peste 30.000 de oameni, iar cu mic si mare am rostit cu credința aceste cereri.

Dragi părinți, vă garantez că dacă veți proceda așa nici divorțul, nici lumea, nici Diavolul însuși nu va putea să vă smulgă familia din brațele lui Hristos. Dacă avem famili dezbinate, dacă copiii noștri fug in lume si nu mai vor să audă de Hristos, dacă picam in ghearele deznădejdii si in tot felul de capcane, este si pentru ca ne lăsam furați de cel mai important timp, timpul nostru cu Dumnezeu. Nu-i târziu sa-ți aduni familia, nu-s copiii prea mari să ii înveți sa se roage si să le vorbești din Scripturi, nu contează ca soțul sau soția nu vin cu voi in părtășie, fa-o cu cine vrea din casa ta si vei vedea biruințe mari!

Cu prețuire,
Toni Berbece