Skip to main content

Ce se întâmplă cu lumea aceasta – Chemare la rugăciune!

Diavolul a simțit gust de sânge si vrea să ducă acest război la cote inimaginabile, vrea sânge și iar sânge, vrea lacrimile mamelor, ale soțiilor si ale copiilor, vrea disperare și groază. Mai mult de atât, lumea mai are de la Dumnezeu un răgaz înainte de a se trage cortina finală, suntem pe finalul tuturor lucrurilor, ceasul al 12-lea se apropie, întunericul cel mai puternic pe care lumea îl va cunoaște e aproape, groaza pe care lumea încă n-a cunoscut-o e pe cale să se întâmple. Însă înainte de toate acestea va mai fi o vreme de har în care cei aleși vor strânge puterea de a face față tuturor vremurilor, conform Pildei Celor Zece Fecioare lăsată de Mântuitorul, care este o pildă apocaliptică. De aceea unii simt să intre în armata lui Hristos, de aceea vin oameni la El cum n-au mai venit. Cei aleși intră în “Corabie” ca pe vremea lui Noe, sub adăpostul aripilor Lui, pentru că mânia care va veni peste pământ va fi atât de groaznică încât oamenii vor căuta moartea mai repede și o vor găsi greu.

Diavolul știind că mai are puțin timp va căuta să ne fure vremea de har, vremea de liniște si pace în care să strângem rândurile, el vrea să ne tulbure prin război și vărsare de sânge, prin foamete și lipsuri, prin îngrijorare și teamă, însă tot noi cei aleși îi putem sta împotrivă. Curând mai mult din pământ va fi cuprins de vești și sunet de război, va trece o veste rea si va veni una si mai rea, însă și aceste vremuri vor aduce pe mai mulți la Hristos. Dar să nu uităm că Biserica va putea porunci Diavolului să nu îi fure liniștea hotărâtă pentru o vreme.

Apoi, inclusiv Biserica va prinde ceasul cel din urmă, în care va fi lepădarea de credință, vrăjitoria si ocultismul vor lua locul credinței creștine în foarte multe țări, guverne și în majoritatea indivizilor, deja lucrurile se pregătesc, oamenii îmbrătișează tot felul de guru, de ioghini, de forme de vrăjitorie, apelează la plante și droguri care dau stări de extaz chiar ezoteric, închinarea la draci a început deja prin mega concerte pe care le vedem chiar si in România, oamenii își dau învățături după inimile lor stricate și ce va mai rămâne din creștinism în inimile lor va fi doar o formă de religie pervertită, dar fără putere. Însă Biserica adevărată, care va păstra credința nealterată de curvii, vrăjitorii, corupție și ură, va suferi mult, va duce greu Flacăra Duhului Sfânt, însă va fi întărită si gata să sufere pentru Mirele Hristos, care-i va pune cununa pe cap.

Trăim începutul acestor zile, cât va mai fi harul nu știm, însă unii nu le văd pentru că nu sunt duhovnicești, majoritatea vor fi conduși ca o turmă spre abator și nici în ultima clipă nu se vor trezi, dar cei ce sunt ai lui Hristos văd lucrurile clar, strâng putere din Duhul Sfânt, din Scripturi, din rugăciune și din părtășia cu Biserica Lui, iar zilele acelea nu-i vor surprinde ca un hoț, ci cu armele luminii de apărare si de atac în mâini. Ești tu gata pentru ce va veni? Dragi creștini, haideți sa încingem focul rugăciunii, pentru a fi gata de lupta pentru sufletele noastre!

Cu prețuire pentru sfinți,
Toni Berbece