Skip to main content

Ajuta-mă…

Ajuta-mă Doamne să te iubesc mai mult decât poftele mele, căci atunci nicio ispită nu va fi prea mare, nicio Dalilă nu va putea să dea jos haina de pe mine și nici să-mi ia puterea si ungerea, atunci voi putea lupta cu Izabela si o voi da jos de la fereastra lumii de unde o vrăjește cu ale ei curvii.

Ajuta-mă Doamne să te iubesc mai mult decât visele mele, căci atunci voi renunța oricând la ce-mi doresc și voi fi gata să îmbrățișez visele Tale pentru mine. Ca Maria care a renunțat la nunta ei mult visată pentru a te purta pe Tine, vreau să Te port si eu în suflet ca pe cea mai mare comoară, ca pe singura bogăție și slavă.

Ajuta-mă Doamne să te iubesc mai mult decât siguranța mea, pentru Tine să fiu gata să sufăr ocară, stres, disconfort, amenințare și orice vei mai îngădui Tu, vreau să te iubesc dincolo de instinctul meu de apărare, dincolo de dorința de a fi în siguranță, precum Pavel care se ridica între demonii lumii și te înălța pe Tine, chiar dacă ieșea dintre ei în coșniță ca în Damasc sau scos de soldați din mulțimea furioasă ca în Ierusalim.

Ajută-mă Doamne să te iubesc și nu mă bazez pe mine pentru că Te-aș vinde cum a făcut Petru de trei ori, ci mă bazez pe Duhul Tău Cel Sfânt și mă voi ridica înaintea celor ce te urăsc tot ca Petru, dar după Cincizecime, când era plin de Duh si nu de el. Te iubesc Isuse, vino mai curând și ia-ne Acasă!

Cu prețuire,
Toni Berbece