Skip to main content

Ce-ți doresc Românie,

Îți doresc să nu ți se mai fure pâinea și venitul copiilor tăi, astfel încât aceștia să fugă pe alte plaiuri pentru a câștiga banii de nuntă, de o mașină sau de o casă. Îți doresc să nu-ți mai fure alți “stăpâni” gazele, apele, aurul, lemnul și comorile. Am fost binecuvântați de Dumnezeu cu toate bogățiile lumii, cu toate acestea copiii acestei țări fug pe alte meleaguri să trudească din greu. Mă rog să se ridice peste tine, oameni care să te iubească si nu care să ia comisioane ca să fii furată.

Îți doresc să nu ți se mai fure copiii prin avort, să nu-ți mai fie uciși aproape 400 de copii pe zi, țara aceasta să se înmulțească și nu să scadă, să fie un popor al vieții si nu al morții. Mamele și tații să nu mai fie mințiți de acest duh al morții și să-și ucidă proprii prunci din cauza confortului, curviei sau pentru a-și ascunde infidelitățile. Îți doresc ca alcoolul, drogurile, viciile de tot felul să nu mai fure zilele românilor, doresc ca această țară să nu mai fie prima la consumul de substanțe periculoase, ci prima care se adapă din izvorul vieții, credința în Dumnezeu.

Îți doresc să nu mai ți se fure libertatea, să scapi de acești “asupritori” care au pus garduri prin supermarketuri și pe la târgurile de Crăciun, care au plătit campanii ale terorii cu zeci de milioane de euro prin mass media, care te-au învrăjbit și te-au dezbinat, care au făcut dintr-un “virus” o armă contra libertății pe care ți-a dat-o Dumnezeu. Mă rog Românie să nu te supui “stăpânului” sub a cărui domnie ai visat să intri de bună voie și care acum îți cere să renunți la “termenii” de “mamă” și de “tată”, care “îți propune” să nu mai folosești cuvântul “Crăciun” și care vrea să-ți fure și dreptul de a crește un porc în propria-ți gospodărie. Mă rog să te scuturi de orice jug al robiei, fie pământești, fie demonice, și să fii liberă si binecuvântată, așa cum te-a făcut Dumnezeu si cum îți place să te alinți, ca fiind o “Grădină a Maicii Domnului”.

La mulți ani Românie, te iubesc și-i mulțumesc lui Dumnezeu că m-a așezat în tine, patrie frumoasă și iubită!

Cu prețuire,
Toni Berbece