Skip to main content

Cei din război n-au timp de Halloween

Mă uitam la pozele cu copiii evreilor decapitați de către teroriști, apoi priveam mamele din Palestina care își tin copiii morți în brațe pentru ultima dată înainte de a-i bagă în pământ înveliți într-un cearceaf. Căpetenia demonică a morții continuă să ucidă fără milă și în Ucraina, deopotrivă soldați ruși si familii întregi ucrainene. Între timp unii se joacă cu demonul morții și își costumează copiii în cadavre umblătoare sfârtecate de bombe, în zombi plini de răni si tăieturi, unii se costumează în însăși moartea, alții în stafii. Oare e vreme de așa ceva? Oare mamele din Palestina si din Israel, din Rusia si din Ucraina ar dori să-si vadă copiii îmbrăcați în stafii și în cadavre umblătoare? Oare această nebunie umană nu vine tocmai din prea multă libertate, pace si liniște?

Dragi părinți, haideți să nu celebrăm moartea, demonismul, vrăjitoria si grotescul. Nu-i nimic de sărbătorit în aceste hidoșenii și dureri. Haideți să nu-i împingem pe copiii noștri spre violență, dovedindu-se deja că sărbătoarea aceasta creste criminalitatea cu 25% în perioada în care e sărbătorită. La urma urmei fostul preot al Bisericii Sataniste, actual convertit la creștinism, declara: “Biserica Satanistă se bucură de faptul că măcar o data pe an lumea sărbătorește o zi în cinstea lui Satan!” Da, prin Halloween sunt sărbătorite manifestările Diavolului, iar Biblia ne spune că Hristos a venit să nimicească lucrările Satanei.

Nu vă uitați în vitrine și nu intrați în rând cu lumea indiferentă si chiar închinătoare la draci, căci patronii fac în aceste zile miliarde, ei sunt vânduți iubirii de bani, ar vinde orice, însă noi știm că nu tot ce se vinde este si bun. “Prostituția” aceasta din comerț e mare, însă noi nu ne vindem Diavolului sărbătorind violenta, crimele, macabrismul si alte nenorociri. Noi nu-L căutăm pe Hristos printre cei morți, căci El este viu si este Stăpânul vieții si al frumosului. Niciun crestin de vreun fel nu sărbătorește Haloween, căci aceste doua religii n-au nimic în comun, decât că una îl înalță pe făcătorul de rele, pe Satan, iar cealaltă îl pune sub picioarele lui Hristos cu capul zdrobit. Doar păgânii sărbătoresc în aceste zile demonicul! Tu al cui ești?

Cu prețuire,
Toni Berbece