Skip to main content

Cei mai săraci dintre oameni…

În aceste vremuri cei mai săraci dintre oameni sunt cei care nu au cui să se roage sau care știu și văd că se roagă unui dumnezeu fals. Cei care făceau Yoga pentru a primi starea aceea Zen realizează că Zen-ul a dispărut, cine se închina unor oameni morți vor simți și ei neliniște, pentru că nici morții, nici vii, nici vacile (cărora li se închină indienii), niciun dumnezeu care promite fecioare dincolo, nicio credință moartă nu-ți va da pace, ci în aceste momente doar Dumnezeul adevărat, cel ce poate opri molima și teama ta, dă liniște și pace.

În aceste vremuri cei mai săraci oameni sunt cei care nu pot găsi fericirea nici în seriale tv, nici în jocuri video, nici în mâncat sau leneveală, cei mai săraci oameni sunt cei care nu au descoperit că Scriptura și meditatul la ea aduc fericire si pace (Prov. 16:20). Citiți Scripturile pentru că ele vor îmbogăți viețile voastre cu înțelepciune, vor aduce pace și liniște în sufletele voastre.

În aceste vremuri cei mai săraci oameni sunt cei care nu au veșnicia asigurată. Cei care au realizat că de vor fi răpuși de virus ei nu au unde să se ducă. Pentru ei viața de dincolo e o enigmă și o groază. Acești oameni trebuie să-și asigure veșnicia urgent. E simplu, Biblia ne spune că oricând, oricine va chema Numele Domnului va fi mântuit, cine își va mărturisi păcatele, își va cere iertare și se va lăsa de ele cât timp va mai trăi pe acest pământ, va primi pacea împăcării cu Dumnezeu și viața veșnică.

Nu fi sărac, nu te lăsa sărăcit de păcat, de firea păcătoasă și de Diavolul, care te vrea cu el o veșnicie în Iad. Împacă-te cu Dumnezeu cât încă mai respiri!

“Atunci, oricine va chema Numele Domnului va fi mântuit!” – Fapte 2:21

Cu prețuire,

Toni Berbece