Skip to main content

Cei sponsorizați de voi arestează creștini în alte țări și o vor face și aici…

Tocmai am citit cum un predicator a fost arestat pentru că predica într-un loc public împotriva “destrăbălării sexuale”, adică împotriva noii “religii”, căreia oamenii i-au făcut loc în guverne, școli, chiar și grădinițe. Problema este că la noi sunt sponsorizați și li se dau cele mai largi bulevarde acestora, care mai târziu ne vor aresta în România pentru că vestim puritatea creștină. Ne vor aresta pentru că predicăm Scriptura. Ne vor aresta pentru că vestim ceea ce sfinții din icoane ne învață, anume că o societate fără frâu moral se autodistruge prin boli transmisibile și incurabile, prin depresii și nebunii, prin nedreptate și abuz și chiar prin mâine lui Dumnezeu (cutremure, incendii, molime și altele).

Voi credeți că această “religie” căreia îi faceți loc va aduce vreun bine societății? Nu, ci va crește numărul “abuzurilor sexuale”, va crește numărul abuzatorilor față de copilașii noștri, noi înșine vom fi abuzați la locurile de muncă, prin Biserici, prin instituții pentru că nu ne supunem lor și nu le aprobăm “mizeriile” prin care se înstrăinează de Dumnezeu.

Vreți să știți ce pățeau sfinții într-o societate din aceasta coruptă moral? Iată ce ne spune sfântul Petru despre Lot: “…căci neprihănitul acesta care locuia în mijlocul lor îşi chinuia în toate zilele sufletul lui neprihănit din pricina celor ce vedea şi auzea din faptele lor nelegiuite (2 Petru 2:8). Române care îți pui nume de sfinți, care mai ai respect pentru cruce, care mai ai respect pentru Hristos, care mai ții sfânta Scriptură ca și carte de căpătâi, spune nu dictaturii păcatului care va aresta preoți/pastori și propovăduitori ai adevărului. Niciodată credința creștină nu a fost atacată și în pericol ca acum. Doamne ajută!

Cu prețuire,
Toni Berbece