Skip to main content

Celin Dion – femeia cu voce de înger dar cu gândire de demon

Mereu am apreciat-o pe Celin Dion pentru talentul ei, pentru carismă, pentru colindele ei minunate, pentru pasiunea cu care trăia și făcea totul, însă astăzi văd că dacă nu ești ancorat în Hristos oricât de frumos ai fi ca om, nu poți face față prin propriile forțe acestei degradări morale, spiritului Sodomei care cuprinde lumea.

Poate nu ați aflat încă de faptul că și această artistă a intrat în “elita” progresistă, care promovează ideologia de gen, prin care copiii sunt încurajați să-și aleagă sexul, cumva Dumnezeu a greșit când ne-a creat. Ea face reclamă la niște haine unisex de copii, nu mai e roz și albastru, nu mai sunt codițe și freze, nu mai sunt păpuși și mașinuțe, totul devine un mixt nebun.

Fiecare contestă orice, credință, sex, moralitate, pentru că totul e relativ în concepția lor. Însă noi învățăm că ceea ce vine de sus este o certitudine, eu sunt bărbat și așa voi muri, peste aceast adevăr nu va trece nimeni, nebunia nu se va lipi de mine și de casa mea pentru că nebunia este o alegere.

Apostolul Pavel ne spune că demonul de curvie (depravarea sexuală) vine la pachet cu demonul de răzvrătire, ei se vor ridica împotriva oricărei autorități, prima oară vor ridica pumnul împotriva lui Dumnezeu, apoi împotriva autorității spirituale de pe pământ, vor sfida Biserica și vor căuta să o umilească, apoi se vor ridica împotriva domniilor pâmântești și vor cere drepturi, legi și fonduri pentru nebunia lor (nicio companie din lume nu-și va face reclamă cum vor face ei spurcăciunii). Așadar nebunia lor nu va avea margini. Aude cineva și mai vede cineva că toate acestea se întâmplă deja?

Alege să spui nu nebunie, depravării și răzvrătirii față de Creator. Rămâi în Hristos!