Skip to main content

Chemare națională la post și rugăciune!

Națiunea română e în plin război spiritual cu acest curent demonic care caută să introducă de la grădinițe până în politică imoralitatea sexuală și acceptarea degenerării. Noi încă rezistăm, dar nu o vom mai face mult dacă luptăm ca până acum.

Trebuie să învățăm din lupta celor 11 seminții ale lui Israel care s-au ridicat împotriva imoralității sexuale nemaiîntâlnite până atunci în acest popor. Când cele 11 seminții s-au ridicat să lupte au pierdut primele două bătălii, 26.000 de beniamiți au ucis 40.000 dintre cei care s-au suit să lupte cu imoralitatea extremă. Nu au știut de ce, așa că au plâns mult și au ținut post o zi întreagă pe care l-au sfârșit cu mulțumire (Judecători 20).

Apoi au pornit din nou la luptă și au câștigat abia a treia oară, dar și atunci au pierdut 30 de oameni. Iată că lupta nu este ușoară pentru că luptăm în lumea nevăzută cu o căpetenie demonică foarte iscusită, care are în subordine milioane de demoni de răutate, de imoralite, de minciună, de propagandă acerbă, de manipulare și de multe alte feluri (Efeseni 6:12). Oare cum va câștiga Biserica? Stând dezbinată? Trimițând câte un soldat la luptă? Fără antrenament? Fără strategie? Fără perseverență?

Eu zic că nu, ci noi, Biserica lui Hristos, avându-L pe El ca lider, ne vom organiza și vom lua fiecare trei zile de post începând de miercuri. Ne vom ruga pentru națiunea noastră, ca această Căpetenie să-și retragă demonii de pe unde i-a infiltrat, iar noi creștinii să recâștigăm teren și influență, de altfel frâiele morale ale acestei națiuni le vrem!

Ei au miliarde de euro și de dolari, ei au televiziuni și guverne, brand-uri renumite care fac reclamă pretutindeni, ei au site-uri de socializare, ei au steag, dar noi avem puterea Duhului Sfânt cu care vom birui toate resursele și strategiile lor.

Așadar, oricine dorește, indiferent de cult și de orientare religioasă, indiferent de Biserica din care face parte, dacă simți că ești parte din Biserica lui Hristos, unește-te în rugăciune cu noi cei care ne-am hotărât deja și nu suntem puțini, haideți să ne unim forțele in văzduh de unde această Căpetenie coordonează totul și să câștigăm în Numele lui Hristos!

Nu uitați, de miercuri până vineri declarăm trei zile de post pentru națiunea română, iar locul nostru de întâlnire va fi de la ora 22:00 fiecare în cămăruța lui sau unde se află într-un timp de mijlocire. Astfel ne vom uni și vom fi o armă spirituală puternică. Putem include ca motiv de rugăciune și distrugerea corupției din această țară și orice altă plângere ai față de cei care conduc acest popor din punct de vedere religios sau politic.

Doamne ajută!