Skip to main content

Cine ne va salva copiii de nebunie

Am urmărit cu groază un filmuleț cu niște adolescente care au bătut cu bestialitate o altă adolescentă, iar motivul era unul de natură sexuală, din câte am înțeles din spurcăciunile pe care le vorbeau aceste tinere. Este foarte clar că nu epoca tehnologie ne va salva tineretul, azi au acces la biblioteci interminabile, milioane de cărți on line, acces la cultură cum părinții noștri nici nu visau, Wikipedia e la un click distanță cu milioane de articole, dar nu cultura și tehnologia vor scoate nebunia din copiii noștri. Ci ei vor fi niște sălbatici culturalizați cu telefoane de ultimă generație cu care să-și filmeze nebuniile și violența exacerbată.

Ceea ce-i va salva de la violență, depravare sexuală, droguri, anturaje stricate, beție și alte nenorociri va fi credința în Dumnezeu. N-am văzut copil crescut în credința creștină și într-o familie cu teamă sfântă de Dumnezeu, care să smulgă părul unei fete, să o scuipe și să-i care picioare în gură? N-am văzut tânăr creștin care să fie capabil nici măcar să filmeze așa ceva, darămite să mai și facă astfel de fapte mizerabile. Suntem popor creștin și ne lăudăm cu asta, dar un popor care își crește copiii departe de Dumnezeu, nu cunosc principiile credinței creștine, nu practică rugăciunea, nu citesc Scripturile, această carte îmblânzitoare a firii umane depravate, pentru că nici părinții lor nu o fac. În schimb aud de la părinți spurcăciuni sexuale, aud drăcuieli, văd petreceri cu beții și curvii, cresc pe muzică care le stârnesc pofte nebune și multe dintr-acestea se întâmplă chiar de “sfintele sărbători”. Până când vom purta cruci la gât în timp ce în inimi vom avea porniri demonice?

Dacă nu ne apropiem de Dumnezeu sincer și dacă nu renunțăm la ipocrizia asta demonică, ne vom înfiora tot mai tare de ce vor fi în stare să facă copiii românilor.

Cu prețuire,

Toni Berbece