Skip to main content

Creștinii sunt cei mai periculoși oameni…

Creștinii sunt cei mai periculoși oameni pentru degradarea sexuală a societății, veți auzi tot mai des că noi creștinii suntem cei mai “urâtori”oameni, cei mai răi, dar suntem cei mai “urâtori” oameni față de păcatele care îmbolnăvesc fizic, psihic si spiritual societatea. Prin absența noastră vor crește prostituția, videochatul, vânzarea de femei si copii pentru servicii sexuale, va crește numărul proxeneților si a autorităților corupte care vor închide ochii pentru banii lor murdari. Va crește violul, pedofilia și pierderea identității naturale. Prin sarea si lumina pe care o aducem societății noi nimicim aceste lucrări abuzive și distructive.

Creștinii sunt cei mai periculoși oameni față de droguri, față de jocurile de noroc, față de consumul de alcool și tutun, care distrug trupuri, familii, economii, buna stare a cetățeanului și în definitiv chiar a copiilor. Multe dintre abuzurile sexuale chiar si a copiilor vin pe fondul alcoolului și a drogurilor, știu părinți care si-au vândut copii pentru jocuri de noroc/droguri sau casele și au rămas cu toții pe străzi, știu văduve si orfani care au rămas fără soți/tați din cauza tutunului sau invers fără soții/mame. Creștinul va lupta întotdeauna prin rugăciune sau prin propovăduirea Scripturii contra viciilor distructive. De aceea vor fi mereu urâți pentru că doresc o societate curată, în definitiv fără suferința păcatului.

Veți auzi tot mai des că noi creștinii suntem cei mai periculoși oameni, noi vom fi “teroriștii” numărul 1 al Europei, ca pe vremea lui Nero sau ca pe vremea lui Noe. Vom fi vânați, hate-uiți și poate chiar închiși sau privați de drepturi care ni se cuvin. Dar vom fi atât de urâți pentru că de fapt suntem cei mai mari dușmani ai Iadului și ai Diavolului prin Hristos, care-l va spulbera cu suflarea gurii Lui (2 Tesalonicieni 2:8). Și în aceste zile în care, conform Apocalipsei, fântânile Adâncului se vor deschide ca să iasă demonii de necurăție și de distrugere, noi le vom ține piept si vom salva cât mai multe suflete de flăcările iadului (Apocalipsa 9:2-4). Pentru acest lucru vom fi urâți. Dar se merită. Așa să ne ajute Dumnezeu!

Nu uitați, creștinii pe genunchi sunt cei mai “periculoși” oameni, periculoși pentru porțile Iadului pe care le vom zdrobi prin Hristos!

Cu prețuire,
Toni Berbece