Skip to main content

S-a mâniat Dumnezeu pe Europa?

Proiectul Matic, prin care s-au desființat multe alte bariere morale, care stăteau înaintea desfrânării Europei, a mai “fugărit” câteva legiuni de îngeri, care aveau menirea de a proteja pământul cândva sfânt al acestui continent. Când Hristos era atacat de mișei i-a spus lui Petru, care voia să-L apere: “Crezi că n-aş putea să-l rog pe Tatăl meu şi Mi-ar pune îndată la dispoziţie mai mult de douăsprezece legiuni de îngeri (Matei 26:53)?” La dispoziția Lui stăteau legiuni de îngeri de protecție, de ce? Pentru a-i proteja calea până la Cruce. La fel e cu fiecare dintre noi, îngerii ne sunt dăruiți pentru a ne proteja până la capătul vieții. Când noi Îl mâniem pe Dumnezeu, protecția ne dispare. De aici multe nenorociri.

Europa continuă să-L mânie pe Dumnezeu și să-și facă tot mai mult rău. Vedem o tornadă de gradul 4 pentru prima dată peste Europa, furtuni si ploi anormale, grindină în Franța care acoperă peste un metru pământul și chiar cutremure, terorism, viruși mortali și vor apărea mult mai multe probleme cărora oamenii nu le pot da de cap. Cel
Mai grav va fi virusul minții, care va înnebuni mare parte dintre oameni de nu vei mai găsi om sa gândească si sa fie sănătos. Spitalele de psihiatrie vor fi mai ceva ca acele gherete si corturi din “pandemia” aceasta. De unde apar astfel de fisuri în “scutul de protecție” al Europei? Biblia ne spune prin Apostolul Pavel că “mânia lui Dumnezeu se descoperă din cer împotriva oricărei necinstiri a lui Dumnezeu și împotriva oricărei nelegiuiri a oamenilor, care înădușă adevărul în nelegiuirea lor (Romani 1:18).”

Din păcate vom vedea tot mai multe “fisuri” din acestea peste Europa pentru că europenii l-au ales pe Diavolul ca tată, cum striga acum 2000 de ani Apostolul Ioan. Vor să îmbrace stadioane în culori și să sancționeze state și șefi de state, care își protejează copiii de pornografie si ideologie sexuală stricată. “Teroristul” numărul 1 este un “bătrânel” care își conduce poporul spre protecția de stricăciune. La el au urlat 17 șefi de stat să iasă din Europa. Apoi vor urla la noi să ieșim din facultăți, de la joburi, din afaceri, din drepturile de a cumpăra sau de a vinde. Devin tot mai agresivi cu creștinii, iar Dumnezeu va deveni tot mai “agresiv” cu ei. Vom vedea cine va rămâne în picioare în cele din urmă. Ei sau Dumnezeu? Însă noi știm că cine va rămâne în neprihănirea lui Hristos va rămâne și sub protecția Tatălui Ceresc o veșnicie întreagă. Poate că împărăția aceasta de pe pământ este a Diavolului și el o strică cum vrea, dar împărăția lui Hristos este acolo unde lacrimi nu-s, iar păcatul mortal nu mai poate pătrunde. Tot ce este aici va arde si va veni o lume nouă, ești tu gata?

Cu prețuire,
Toni Berbece