Skip to main content

Cu “colinda” de Crăciun sau de Halloween – “Ne dai sau te blestemăm…”

Cumnata mea din Franta îmi spunea zilele acestea că de Haloween zeci de copii i-au bătut la ușă cu urarea “Ne dai sau aruncam cu vrajă peste tine, ne dai sau te blestemăm…” Cam acesta este sensul urării în limba franceză, iar în engleză e la fel de drăcească exprimarea, implicând “păcăleală sau înșelătorie”. Copiii noștri nu mai merg cu colindul să cânte despre un Prunc care aduce iubire, despre Mesia care s-a jertfit, care a făcut bine si care a fost ucis din cauza invidiei preoților si a păcatelor noastre, iar pe Cruce El a strigat: “Tată iartă-i căci nu știu ce fac…” Dar ca niște înșelați am preluat și noi moda aceasta drăcească de a arunca cu blesteme si de a ne îmbracă în cadavre și in zombi. Vreți sa vedeți zombi pe viu? Mergeti in orașele mari ale Californiei si ale altor state să vedeți drogați cu miile pe străzi, mergând exact ca niște zombi. Asta vrem?

Pe strada mea, unde sunt zeci de case, nu mai văd decât doua trei case împodobite de Crăciun, iar cu colindul nu știu dacă vor veni copiii vecinilor, “că-i periculos sa-i trimiți din casă in casă”, dar de Haloween, când ii costuma in morți și-i trimiteau pe străzi pana la 12-1 noaptea, era “safe”? Vedeți? De aceea copiii au ajuns de jaf, plini de demoni in minți si trupuri, pentru că oamenii i-au dedicat Diavolului si nu lui Hristos.

Citeam despre industria de schilodire a copiilor, care este echivalentul unui genocid, care va intra in istorie ca ceva malefic. Președinții, profesorii, televiziunile, părinții care au permis ideologia de distrugere a identității copiilor vor fi in cărțile de istorie precum doctorii morții din vremea lui Hitler, care au nenorocit milioane de copii prin programele lor demonice. Sub ochii noștri se desfășoară un genocid fără precedent, un genocid mai periculos decât cele dinainte, pentru că pe lângă trupurile copiilor sunt schilodite si mințile lor. Sunt înfiorat de felul în care oamenii își dedică copiii destrăbălării si nu lui Hristos. De aceea vă zic, învățați-i pe copii colinde nu despre Moș, ci despre Hristos, povestiți-le cine a foat Mesia, pentru că singurul care sperie dracii care cad in leșin înaintea Lui este Mântuitorul.

Cu prețuire,
Toni Berbece