Skip to main content

“Domnule Toni, am visat că ne vom aduna în “subsoluri”…”

Când am fost să slujesc la Paris, mi-a ieșit in cale un domn din acea comunitate de creștini practicanți, care mi-a zis două vise, unul era despre răpirea Bisericii (creștinii trebuie să știe că aceasta este relatată în Biblie de mai multe ori, iar unul dintre locuri este 1 Tesaloniceni 4:17: “Apoi, noi cei vii, care vom fi rămas, vom fi răpiți toți împreună cu ei în nori, ca să întâmpinăm pe Domnul în văzduh; și astfel vom fi totdeauna cu Domnul”), iar în al doilea vis se făcea că Biserica era așa de persecutată încât trebuia să se adune în subsoluri sau in locuri ascunse de ochii oamenilor, pe furiș fără sa fie detectată, dar era fericită cu Domnul.

Același vis mi-a fost relatat de zeci de alte persoane din locuri si medii diferite. Așa cum Iosif (soțul Mariei si tatăl lui Hristos) a fost înștiințat de trei ori despre chestiuni extrem de importante din viata lor doar prin vis, așa cred că si noi Biserica de azi, înaintea unui tăvălug de prigoană si de ură drăcească din partea lumii, vom fi înștiințați prin tot felul de vise, vedenii si proorocii despre cum să ne păstram credința si să ne ferim de uciderile lor, însă cred că unii vor fi cinstiti cu viața de martiri. Ce a fost va mai fi ne spune si Biblia. Iar in momentul de față suntem într-o vreme de har, în care avem mult de cucerit pentru Hristos.

Nu știm cât va mai ține această vreme, am vrea să țină mult, dar nimeni nu știe cât. Cred că suntem în punctul în care ura diavolului se încarcă față de noi cum un arcaș își întinde coarda în care se află o săgeată, dar si Biserica își pregătește scuturile, platoșele, coifurile si săbiile. Vom fi umpluți cu Duhul Sfânt pentru vremurile de ură care vor urma cum Diavolul nici nu se așteaptă. Va întâlni o Biserică nebună după Hristos, care va fi oricând gata să sufere pentru Numele Lui. Doamne ajuta!

‘«În zilele de pe urmă», zice Dumnezeu, «voi turna din Duhul Meu peste orice făptură; feciorii voștri și fetele voastre vor proroci, tinerii voștri vor avea vedenii și bătrânii voștri vor visa vise!
Faptele Apostolilor 2:17

P.S: Între timp un pastor si fiul lui au fost uciși in Ucraina pentru credința lor, iar Enoch Burke din Irlanda este încă in închisoare de câteva luni pentru ca a refuzat ideologia spurcăciunii în scoli. Să ne rugam!

Cu prețuire pentru sfinți,
Toni Berbece