Skip to main content

Cum am refuzat o invitatie într-un club de striptease

Ieri, în timp ce mă plimbam prin centrul vechi, am fost invitat într-un club de striptease. Erau trei băieți. Le-am spus că nu m-au nimerit deoarece sunt pastor și mă rog ca astfel de “afaceri” să dispară din România. Mi-au spus: “Păi dacă dispar, oamenii cu ce se mai distrează?”, le-am răspuns că fiecare bărbat se va distra cu femeia primită de la Dumnezeu și va fi fericit. Am rămas să discut cu ei și după doar câteva minute m-au rugat să mă rog pentru ei.

Fiecare mi-a prezentat viciile lui și mi-au spus că vor să scape de ele. Chiar acolo, în mijlocul străzii, m-am rugat, am pus mâinile peste ei și le-am făcut ungerea cu untdelemn spre vindecare și eliberare (Marcu 3:16). Unul dintre ei m-a pus să mă mai rog încă o dată pentru o altă problemă, erau însetați să afle mai multe despre Dumnezeu și puterea Lui. Le-am povestit de băieți care au scăpat de droguri, de fete care au scăpat de videochat și de prostituție, de oameni vindecați de cancer și de alte boli, în tot acest timp îmi făceau semne că li s-a zbârlit pielea. Erau cele mai tari lucruri pe care le auziseră în viața lor. Mi-au spus că abia așteptă să vină la Biserica Profides. Vă rog să vă rugați pentru cei trei tineri, se vor duce mari lupte în ei, întunericul cred că a fost deja biruit, dar au nevoie de credință și de curajul de a se împotrivi. La sfârșit le-am spus că de fiecare dată când va reveni ispita in viața lor să spună: “În Numele lui Isus sunt puternic, sângele Lui m-a eliberat.” Erau așa de sinceri când repetau această frază pentru a o învăța. Hristos poate să-i mântuiască și pe ei și sunt convins că a început deja acest proces în viețile lor.

Nu uitați că întâlnirea cu fiecare om este șansa lui la mântuire și oportunitatea ta de a-L vesti pe Hristos!

“Voi însă sunteți o seminţie aleasă, o preoţie împărătească, un neam sfânt, un popor , pe care Dumnezeu Şi l-a câştigat ca să fie al Lui, ca să vestiţi puterile minunate ale Celui ce v-a chemat din întunerec la lumina Sa minunată;” – 1 Petru 2:9

Cu prețuire,
Toni Berbece