Skip to main content

Misiunea Profides – Au plâns de bucurie

Am vizitat azi un alt sat din Județul Călărași, am întâlnit multe familii afectate chiar de pandemia aceasta, multe familii care și-au pierdut locurile de muncă și care nu mai au unde lucra nici măcar cu ziua, am întâlnit oameni bătrâni, bolnavi și în nevoi, femei cu copii lăsate de bărbați, care și-au “refăcut” viața cu alte femei, am găsit bunici care-și cresc nepoții, pentru că părinții sunt plecați de mult prea mult timp și chiar i-au abandonat. Pe toți aceștia am reușit cu ajutorul lui Dumnezeu să-i binecuvântăm cu alimente, haine și chiar cu birouri, scaune și dulapuri pentru copiii care fac școala on line și nu aveau un birou la care să învețe.

Dar oamenii au fost cel mai impresionați că ne-am făcut timp să le vorbim de Hristos, de iertarea păcatelor și să-i binecuvântăm. Am văzut lacrimi de bucurie în urma rugăciunilor. Cu o familie destul de numeroasă chiar am vorbit la poartă cel puțin 15-20 de minunate despre sfârșitul lumii și ce avem de făcut în aceste vremuri, subiectul a fost deschis de ei, pentru că sunt însetați să audă mai multe despre Adevăr.

A rămas că vom reveni în Județ să cunoaștem și mai multe sate și familii în nevoi. Ne dorim foarte mult să mergem și cu dubele noastre pline cu lemne de foc, pentru că am întâlnit copii bolnavi din cauza faptului că nu au căldură în casă. Dumnezeu să ne ajute și vă mulțumim mult pentru donații. Tata să vă răsplătească!

Cu prețuire,
Toni Berbece

RO08INGB0000999906461937
Asociatia Centrul Crestin Profides
C.I.F. 36766530
Codul BIC/SWIFT: INGBROBU

Acesta este un cont în lei în care se poate dona orice valuta, conversia făcându-se automat. Multumim!

MisiuneaProfides #BisericaProfides #Mâinideschise