Skip to main content

Cum intră demonii de frică și de violență prin filmele de groază

Ceea ce era de așteptat s-a și confirmat, criminalul din Caracal era mare pasionat de filme de groază. O fostă angajată/menajeră a acestuia a făcut această declarație. Deși bănuiam acest aspect, e bine că ne-a fost confirmat chiar de la sursă. Majoritatea filmelor de groază au ca personaje principale tocmai stereotipul acestui demonizat criminal român. Bărbați singuri, obsedați sexual și cu o droaie de demoni veniți pe diferite căi de practicare a păcatului (pornografie și altele). Necurăția uneori duce și aici.

Niciodată nu am putut privi un film de groază. Să dau din timpul meu două ore pentru un material imaginat de minți influențate demonic, pentru filme cu personaje care omoară oameni în cel mai crud mod posibil, nu, nu am putut face asta niciodată. Lumina din mine nu poate tolera și nu-și poate găsi plăcerea într-un astfel de film. De aceea e o legătură între demonii care sunt capabili de aceste crime, demoni expuși în filme și realitatea pe care o vedem chiar azi prin acest om din Caracal. Un film de groază este ca o odă adusă morții și a demonilor ce se unesc cu cei mai cruzi criminali.

Adesea îmi scriu tineri care sunt chinuiți de demoni în somn, care nu mai pot dormi, care dorm doar cu lumina aprinsă și nici la toaletă nu se duc singuri, care au atacuri de panică și depresii, iar unii îmi mărturisesc că după ce s-au delectat cu astfel de filme au ajuns în astfel de stări. Deci iată că și filmele de groază sunt canale prin care demonii intră în minte și dacă nu reușesc să aducă un comportament violent în viața privitorului, atunci aduc teamă și depresie. Criminalul din Caracal ne confirmă cel mai crunt scenariu, când mai sunteți tentați să vă uitați la filme cu astfel de personaje blestemate aduceți-vă aminte că totul se transpune și în realitate, că două adolescente din România chiar au murit ucise de oameni demonizați care sunt promovați prin filme dedicate lor. Stați departe de filmele de groază!

Cu prețuire,

Toni Berbece!