Skip to main content

Dacă mi-ai fi spus

Dacă mi-ai fi spus că noi creștinii vom închiria Național Arena (aprox. 30.000 € chiria si utilitățile + alte zeci de mii în scene, lumini, boxe si alte cheltuieli), dacă mi-ai fi spus că vom putea să-L lăudăm pe Hristos cu zeci de mii de wați si pe scene gigantice (la ultimul eveniment a venit poliția pentru că se auzea dincolo de stadion), as fi zis că toate acestea sunt vise, însă iată că le trăim. Mii de credincioși Îl putem onora pe Hristos în văzul lumii întregi pe 3 mai de la ora 17:00 la Evenimentul Trezirea Națiunii. Cineva spunea că dacă Wurmbrand, Gafencu, Vulcănescu si alți martiri si întemnițat ai comunismului ar vedea libertatea pe care o avem azi ar plânge de fericire. Dacă ar vedea că Jandarmi, Polițiști si alte autorități ne păzesc si chiar ne conduc spre locul de inchinare ar chiui de bucurie. Ei au plătit cu sânge si multe rugăciuni ca să putem avea noi libertatea aceasta. Nu sta acasă, sunt vremuri de libertate si nu știm cât vor mai fi. N-as vrea să plângem că am avut ocazia si libertatea si n-am făcut-o. In plus astfel atragem îndurarea lui Dumnezeu peste România.

Dacă mi-ai fi spus că în aceeași zi ne putem închina și în fața Guvernului și în fața Parlamentului si că vom putea înălța rugăciuni de la microfoane, care să cutremure zidurile acestor instituții, aș fi zis că e prea departe de noi, însă Dumnezeu în planul Lui măreț ne-a adus acolo prin Marșul Apărătorilor Credinței, iar anul acesta ne vom revedea pe 5 Octombrie în cele mai mari două piețe ale Bucureștiului (Piața Victoriei si Piața Constituției). I-am promis lui Hristos că-L voi înaltă de pe cele mai mari înălțimi ale acestei țări și că nu mă voi opri niciodată. Am înfipt steagul credinței pe baricadele României si acolo vreau să-l ținem împreuna.

Avem o libertate care este sfântă, avem un popor care trebuie protejat prin sângele lui Hristos, avem o datorie aleasă de a fi zid cu trupurile noastre sfinte înaintea destrăbălării care vine peste acest popor. Armele noastre sunt rugăciunea, lauda către Hristos si unitatea. Doar uniți vom fi o mărturie si o spaimă pentru toți dușmanii acestui popor. Ei cred că au pus deja mâna pe copiii noștri, pe Bisericile noastre, pe Legile noastre sfinte si că suntem prăzi ușoare. Însă vor vedea că spiritual crestin si iubirea de Dumnezeu abia acum se trezesc si se înflăcărează în noi. Vei fi si tu prezent pentru Hristos?

Cu prețuire,
Toni Berbece

🇹🇩 Trezirea Națiunii pe Național Arena (Vinerea Mare) || 3 mai ora 17:00

#marsulaparatorilorcredintei #trezireanatiunii #toniberbece #bisericaprofides