Skip to main content

Ura religioasă duce în Iad

Cineva mi-a dat un mesaj plin de ură spunând că decât să ajungă cu mine în Rai mai bine alege “cu responsabilitatea” Iadul, iar această persoană nu era un ateu, ci un așa zis crestin care avea alte încredințări. Deci să zici că ești crestin și că alegi Iadul decât să fii cu un frate de altă etichetă sau fără etichetă religioasă e un adevărat blestem pe care-l ridici peste capul tău. M-a șocat cum omul acesta s-a legat de Iad din cauza unei uri religioase. De fapt ura religioasă e un drac foarte agresiv mascat în mulți “credincioși”. Sunt unii “creștini” care aleg iadul decât să meargă în Rai cu o femeie fără batic sau cu un frate care cântă la tobe sau chitară, “acordeonul” fiind după părerea lor instrumentul Raiului.

Să nu uităm că timp de aproape doua milenii unii religioși au ars pe ruga alți credincioși pentru că nu se potriveau cu înțelegerile lor eronate si eretice, făcute în afara Scripturii. De fapt Diavolul a profitat cel mai mult din cauza faptului ca “unii credincioși” i-au ucis si urat pe frați. Azi nu suntem departe, din păcate. Citeam azi că Jerome de Praga a fost ars pe rug pentru că nu a fost de acord cu interdicția de a citit Biblia. Căci Papa Grigore al VII-lea spunea că lui Dumnezeu Îi place ca slujbele să fie făcute intr-o limba necunoscută, iar motivul real era acela de a minți poporul si de a-l stoarce de bani. De aceea la toate evenimentele noastre dăm mii de Biblii, pe 3 mai pe Național Arena vom da cât de multe putem tuturor celor care-L accepta pe Hristos ca Salvator.

Când Jerome a fost schingiuit in închisoare si forțat să renunțe la protestele lui față de o Biserică coruptă a Satanei (cum vedem pe alocuri și azi), el n-a făcut-o, iar când călăul îi punea foc în spatele piciorului rugului de care era legat el a zis: “Vino si pune focul aici în fața ochilor mei, căci dacă mi-ar fi fost frică, nu aș fi venit aici, mai ales că am avut atâtea ocazii să scap.” Apoi a spus: “Acest suflet în flăcări, ți-l ofer, Hristoase Ție!” Ma gândeam la diferența dintre un Jerome, care a fost ars pe ruga din dragoste fata de Hristos si oameni, si unul care merge îmbufnat în Iad că nu vrea să-i vadă fata unui alt crestin.

Fii Jerome, care arde pentru Hristos si nu un crestin care se blesteamă singur cu focul urii si al Iadul! In Iad vor fi mulți “creștini” care i-au urât si persecutat pe frații lor. Mulți capi ai Bisericii vor fi fruntași în Iad pentru că au ținut masele de credincioși în ură si răutate, in agresivitate si erezii nimicitoare. Fără Biblie si fără Hristos, “Biserica” e o armă de înșelare în masă. Fii parte din Biserica lui Hristos!

Cu prețuire,
Toni Berbece