Skip to main content

Dacă nici acum nu vedeți, nu veți mai vedea niciodată…

Dacă nici acum nu vedeți că lumea e gata. Gata de ce? De sfârșit… Păcatul a ajuns la culme, guvernele se întrec în a legifera păcatul dus la extrem, primăriile sponsorizează spurcăciunile prezentate prin parade, pământul a obosit și el, parcă e sleit de puteri în a ne mai susține, se răscoală tot mai mult împotriva noastră, pentru că Dumnezeu a spus “dacă veți face urâciuni în țara pe care v-o dau, pământul vă va vărsa din gura lui”.

Sistemul e pregătit cum ne-a fost prezentat în cartea Apocalipsa, repetiția se derulează cu succes, oamenii sunt gata să-si cedeze drepturile la libertate pentru a putea vinde sau cumpăra, pentru a putea merge în excursie sau la Mall. Ne-au demonstrat că peste noapte ne pot face din case propriile închisori, ne-au demonstrat că peste noapte ne pot lua dreptul de a ne închina, ne pot închide si cele mai sfinte locuri, anume Bisericile.

După un răgaz lăsat de Dumnezeu peste lume, după această repetiție prin care ne-au testat obediența si prin care si-au “prezentat” planul, după o pauză, în care vom respira din nou, va veni adevăratul prăpăd. Dar această pauză nu ne va fi permisă de Dumnezeu pentru a face în continuare toate păcatele, ci pentru ca cei aleși să se întoarcă la El și să fie mântuiți. După un respiro în care vom vedea o trezire spirituală, prin care cei cu frică de Dumnezeu Îl vor cunoaște cu adevărat, după o perioadă în care cele “cinci fecioare” din pilda lui Hristos vor strânge rezerve de ulei (Duh Sfânt), va veni noaptea, noapte Anticristului. Poate că totul este mai aproape decât ne putem imagina. Vei fi gata de va fi în timpul vieții tale?

E timpul să te rogi ca Rahav pentru familia ta, e vremea să mijlocești ca Avraam pentru Lot, este vremea să strigi ca ultimii care trebuie să urce în Corabia salvării să o facă. Duhul și Mireasa strigă: “Vino Doamne Isuse!”

Cu prețuire,
Toni Berbece