Skip to main content

Dacă nu ne rugăm acum, vom plânge cu amar mai târziu…

Presiunea “dictaturii mondiale” asupra României continuă, se fac presiuni mari asupra conducătorilor noștri de a implementa această odioasă nouă formă de controlare a omenirii, acum că lucrurile s-au mai relaxat pe la noi, dar ai noștri rezistă. Vor ca și la noi să muncească, să cumpere si să vândă doar cei care acceptă “soluția” lor. Vor să-i învrăjbească pe oameni unii împotriva altora, să se creeze haos general, iar de vină să fim noi, cei rămași fără drepturi.

Numărul celor afectați de boală este foarte mic, dar cu toate acestea se instaurează tot mai mult o dictatură demonică din cauza căreia suferim cu toții. Ne amenință copiii, cum că paturile din spitale pe ei îi așteaptă o dată cu începerea școlii. Teroare prin media continuă. Azi ne vor presa cu un ser și ne vor lua un set de drepturi, mâine ne vor vâna cu altceva, afectați vor fi și cei care s-au inserat sa nu credeți ca scăpați, iar “dictatura” lor nu se va opri aici dacă nu mijlocim pentru națiunea noastră. Se aude glasul Duhului care strigă spre națiunea noastră: “Stați pe zidurile de veghere și apărați-vă țara prin rugăciune!”

Dacă nu ne rugăm, România va deveni un “lagăr de concentrare” imens, dar dacă ne rugăm, atunci România va deveni o oază și pentru oameni din alte națiuni, care vor veni să se adăpostească de nedreptate pe meleagurile noastre. Acum se decide dacă România va accepta “valurile 4, 5, 6…” sau va renunța la această nedreptate care vrea să ne înghită pe toți.

Străjeri, pe zidurile mijlocirii, înconjurați țara aceasta cu focul rugăciunilor voastre, postiți si trăiți în neprihănire ca școlile, magazinele, Bisericile si libertățile noastre să nu ne fie furate din nou. Ne vedem în fiecare seara începând de la ora 22:00 pana la ora 00:00 pe genunchi, fiecare atât cât poate, de asemenea alegeți o zi de post pentru națiune si strigați spre Singurul care ne mai poate ajuta!

“Pe zidurile tale, Ierusalime [Românie], am pus străjeri. Ei nu vor tăcea niciodată, nici zi, nici noapte! Voi, care-I aduceţi aminte Domnului, nu vă odihniţi” – Isaia 62:6

Cu prețuire pentru sfinți,
Toni Berbece