Skip to main content

Inchinare demonică la Untold?!?

Sloganul de anul acesta de la Untold este “Împreună suntem magici!” De unde le vine lor acest apetit după magie, după “spiritul lup”, după nopți magice? Cine le face grafica cu capete ciudate cărora li se văd doar ochii, care veghează peste mulțime, ce simbolizează în grafica de anul acesta coarnele acelea roșii si acea femeie de pare o imitație a “Fecioarei Maria” cu coarne si sânge pe ea? De fapt este după spusele multora mai degrabă “Regina Cerului”, menționată de două ori și în Biblie, care condamnă închinarea la această zeitate.

Iată ce ne spune Profetul Ieremia despre închinarea la zeitatea aceasta feminină, responsabilă pentru destrăbălarea sexuală: “Copiii strâng lemne, taţii aprind focul, femeile frământă aluatul ca să facă turte împărătesei cerului. Ei toarnă jertfe de băutură altor dumnezei ca să Mă mânie” (Ieremia 7:18). Cu siguranță, cu naivitate, si anul acesta vor curge râuri de alcool și de alte păcate “în cinstea” acestei zeități, oamenii în neștiința lor vor accepta acest drum al “magiei”, chiar si în mod inconștient se pot alege cu blesteme și demoni în viata lor. Iar Luca ne spune că mulți oameni pot ajunge chinuiți de duhuri necurate.

Apetitul lor de a reînvia închinarea la zeități ce ascund demonism este mai mult decât evident. Într-o țară creștină cum de se aleargă spre această formă de închinare? Unde sunt preoții, unde sunt pastorii, unde sunt părinții? Unde sunt avertismentele? Balac l-a ales pe vrăjitorul Balaam să blesteme poporul evreu, dar poporul nu a putut fi blestemat cât timp a stat în ascultare de Dumnezeu și în neprihănire, însă când poporul a căzut în curvie cu fetele lui Moab și-a pierdut protecția și mulți au murit. Păcatul rupe protectia lui Dumnezeu, expune poporul la blestem și demonism și aduce nenorocire si boală peste națiune. Asta vrem?

Fac apel la toți creștinii să se roage contra închinării demonice și țara noastră să nu fie afectată de invocarea acestor entități satanice. Fac apel la sfințirea orașului Cluj și a națiunii noastre. Fac apel la rugăciune pentru protejarea celor care participă la astfel de festivale. Nu e de glumit cu ceea ce fac ei acolo. Fac apel ca toți cei care mai au discernământ creștinesc să fie vigilenți cu spectacolele care contravin credinței creștine și care promovează alte forme de închinare. Ori suntem creștini, ori nu mai suntem si atunci vom plăti prețul.

“Cine păcătuiește este de la diavolul, căci diavolul păcătuiește de la început. Fiul lui Dumnezeu S-a arătat ca să nimicească lucrările diavolului” ( 1 Iacov 3:8).

Cu prețuire pentru sfinți,
Toni Berbece