Skip to main content

De ce au ucis pisicile…

În timpul Ciumei Bubonice oamenii au crezut, încurajați și de o biserică pervertită, căpușată de papi și popi corupți și curvari, că pisicile sunt instrumentul vrăjitoriei prin care a venit molima aceea. Dar în lipsa lor de discernământ și părăsiți de înțelepciunea dumnezeiască, din cauza păcatului general răspândit în societate, oamenii au început să ucidă și singura protecție pe care o aveau, au ucis zeci de mii de pisici, care la rândul lor ar fi ucis adevărata sursă a Ciumei Bubonice, adică șobolanii care purtau puricii infectați. Vă dați seama că din momentul uciderii pisicilor, șobolanii s-au înmulțit enorm purtând puricii peste tot și de aici era să fie decimată toată popoulația Europei.

Ce e de învățat? Când nu-L ai pe Dumnezeu în inimă și în minte, când nu-L cinstești, când păcatul e desfătarea ta, poți să te numești tu și biserică, atunci vei lua cele mai proaste decizii, chiar spre prăpădirea ta. Dumnezeu este sursa înțelepciunii, este sursa priceperii, este protecția noastră și scutul nostru, mai presus de mască și săpun care poate că sunt o protecție de 1% în fața unui pericol aerob. Voi credeți că medicii care au murit nu purtau mască și nu se spălau pe mâini? Purtăm mască, dar scutul și nădejdea noastră sunt în Dumnezeu, ne spălăm pe mâini, dar ne sfințim pentru ca Tatăl Ceresc să se îndure de noi.

Să nu aveți nădejde la oameni, dându-L pe Dumnezeu la oparte, astfel veți ucide orice speranță, cum europenii au ucis în prostia lor pisicile în timpul Ciumei Bubonice. Aveți nădejde în Dumnezeu și atunci El va ridica dintre noi oameni de nădejde, gata să ne protejeze. Și nu vom mai auzi în difuzoare la supermarchet: “Nu luați paracetamol!” Când azi Paracetamolul e pe linia 1 în lupta cu Covid-ul. Asta îmi spunea o cunoștință care a avut Covid și căreia i s-a spus să se izoleze și să ia Paracetamol. Păi cum așa când eu în toate difuzoarele din supermarketuri auzeam în Starea de Urgență să nu luăm? Vedeți! Oamenii fără Dumnezeu se vor bâlbâi la nesfârșit, vor ucide pisica, dar un om cu Dumnezeu în suflet va avea pricepere și va fi călăuzit spre scăpare.

Doamne ajută!

Cu prețuire,

Toni Berbece