Skip to main content

Când Dumnezeu “nu mai poate”…

Vai de de acel popor asupra căruia vine vreme când Dumnezeu nu mai poate, când Dumnezeu nu mai poate trece cu vederea sutele de copii avortați, care au fost plămădiți cu dragoste de Creator și cărora El le scrisese toate zilele, dar cărora omul și-a permis să le șteargă pe toate nu cu o gumă de șters, ci cu un clește, care a smuls fiecare zi cu sadism. Credeți că sângele nevinovat al acelor copii nu se adună într-un “vas sfânt” înaintea lui Dumnezeu?

Vine vremea când Dumnezeu nu mai poate suporta violul, pedofilia și abuzurile sexuale ale unui popor când acestea ajung la culme. Când oamenii pot tolera și pot închide ochii, cum s-a întâmplat cu polițistul pedofil despre care unii știau, dar au tolerat, când unii eliberează violatori, care cum ies din pușcăria violează din nou cum s-a întâmplat cu cel care a violat și incendiar o tânără, ei uite că Dumnezeu nu poate trece cu vederea astfel de acte de cruzime și de mutilare a trupului și a sufletului.

Vine vremea când Dumnezeu nu mai poate suporta destrăbălarea sexuală, nu mai poate trece cu vederea prostituatele de pe centură și pe cele care ajung să candideze la posturi de conducere de tot felul, nu mai poate trece cu vederea zecile de mii de lucrătoare și lucrători Videochat, nici mașinile lor cu reclame, nici anunțurile lor de pe net, uite că vine o vrem când Dumnezeu spune: Stop! Vine vremea când Dumnezeu închide bordeluri, afaceri din prostituție fie ele și doar filmate, vine vreme când Dumnezeu falimentează lucrările diavolului așa cum ne spune Scriptura.

Vine vreme când Dumnezeu nu mai suportă furăciunea, minciuna, viclenia, parșivenia, religiozitatea și idolatria față de oameni și sfinți, vine vreme când efectiv Dumnezeu curăță ca să poată privi din nou spre Pământ. Cred că Dumnezeu curăță chiar acum! Să ne rugăm pentru îndurare!

Cu prețuire,

Toni Berbece

Ieremia 44:22