Skip to main content

De ce îi irită așa de tare numele de creștin

Fostul președinte American Barack Obama împreună cu Hillary Clinton efectiv nu au putut pronunța cuvântul “creștin” când au transmis condoleanțe victimelor atentatelor din Sri Lanka. Ei s-au referit la creștinii omorâți cu sânge rece ca fiind “sărbăritori de Paște”. De ce îi irită așa de tare numele de creștin? De ce nu-l pot nici măcar pronunța?

Raspunsul ar fi pentru că oamenii aceștia care-l slujesc pe diavol prin ideologia spurcăciunii pe care au promovat-o de-a lungul anilor (Obama fiind un activist extrem de înfocat al degenerării sexuale), s-au afundat așa de tare în întuneric încât orice referire la Cristos și la ucenicii săi îi irită cum te irită lumina puternică pe care ochii tăi o întâlnesc dimineața când cine îți trage draperiile pentru a te trezi.

Demonii din ei nu pot suporta lumina. Asta este o mare confirmare că taberele acestea două, despre care Cristos a vorbit, se distanțează tot mai mult și pregătirea grâului pentru grânar, iar a plevei pentru foc este tot mai aproape.

Noi creștinii suntem un ghimpe pentru păcatul și destrăbălarea lumii acesteia cât și pentru minciunile demonice servite de alte religii păgâne. Luptăm atât cu păcatul cât și cu minciuna. Nu ne vor avea niciodată la suflet pentru că nu sunt de ai noștri, nu ne vor iubi pentru că nu suntem de-ai lor și pentru că nu-l cunosc pe Cristos.

Dumnezeu să ne întărească în aceste vremuri în care războiul dintre lumină și întuneric este în toi. Ne rugăm pentru Sri Lanka, pentru Nigeria (unde musulmanii extremiști omoara zeci de creștini zilnic), pentru Europa unde Bisericile sunt arse și vandalizate, cât și pentru toți creștinii din țările musulmane, budiste sau comuniste unde sunt persecutați.

Doamne ajută!