Skip to main content

De ce să nu te căsătorești cu un/o necredincios/necredincioasă

Când pentru tine credincioșia și fidelitatea sunt dumnezeiești, pentru el acestea sunt slăbiciuni, înșelarea fiind arta de a-ți ascunde infidelitățile și de a profita de alții la maxim.

Când pentru tine a binecuvânta e divin, iar a-l face pe aproapele tău prost sau nebun înseamnă a-l ucide din interior spre exterior, pentru el/ea a te drăcui și a te înjosi este modul în care își descarcă mânia și își aruncă gunoaiele în viața ta.

Când pentru tine a te ruga este o necesitate, ceva de o importanță colosală pentru liniștea și bucuria familie tale, pentru el/ea un meci sau o telenovelă sunt cele mai profunde lucruri pe care le poate face. Când tu vei iubi să petreci timp cu Dumnezeu el/ea va disprețui cu toată ființa acel moment, se va bucura de un extra serial sau de un meci intrat în prelungiri mai mult decât orice.

Când tu vei avea pace în necaz pentru că Îl ai pe Dumnezeu cu tine, el/ea va dispera și îți va tulbura casa, te va necăji și va cârti constant pentru orice lipsă, pentru orice boală și pentru orice furtună.

Când tu vei vrea la Biserică, el/ea va vrea la grătar, la încă un chef, la încă o nuntă unde beția e sport de bază, unde s-o vadă din nou pe aventura lui nr. X, va vrea la încă un timp închinat lui Belial (zeul nimicului).

Toată această amărăciune va spulbera orice strop de iubire carnală, ochii lui/ei, părul lui/ei, alintul lui/ei, toate acestea vor dispărea ca un abur și vei rămâne cu ceea ce este dincolo de ele, cu caracterul și lipsa moralității lui care sunt mai urâte decât moartea.

Așadar, dacă tu crezi că poți avea pace cu un/o necredincios/necredincioasă mai bine mergi 1 km cu niște pantofi cu un număr mai mic, amflifică durerea simțită de 1000 de ori și apoi gândește-te că atât de incofortabilă va fi viața ta alături de un astfel de partener.

P.S. Aveți grijă la necredincioșii de prin Biserici, aceștia sunt cei mai periculoși. Sunt de două ori morți!