Skip to main content

De ce să nu vă jucați cu nicio formă de vrăjitorie

Ne-a vizitat o doamnă de curând, care în fiecare zi era chinuită tare rău de niște demoni. Totul a început cu implicarea ei în forme de ocultism si vrăjitorie. La început a crezut că e ceva cool, că îți dă puteri nelimitate cu care să faci ce vrei fără consecințe. Dar după câteva cazuri în care a blestemat si a făcut vrăji pentru ca trei persoane să moara, a simțit intr-o zi cum corpul începe sa i se contorsionezi în fel si chip, a început să fie chinuita prin spasme nenumărate si să scoată sunete animalice, asta în fiecare zi. Ne-am rugat pentru ea la Biserica Profides si zeci de persoane au văzut cu ochii lor si au auzit cum e chinuită femeia aceasta. Si toate acestea din cauza implicării in vrăjitorie. Ne-a șocat pentru a mia oară cat de malefici sunt demonii si cum pot chinui un om.

Va rog fierbinte, în Numele lui Hristos, fugiți de orice formă de vrăjitorie și ocultism, căci demonii manipulati prin acestea se vor întoarce împotriva voastră, ei știu să facă doar rău si după ce se vor folosi de voi vă vor sfâșia cu multă cruzime. Biblia este foarte clară în privința aceasta si spune: “Să nu fie la tine nimeni care să-şi treacă pe fiul sau pe fiica lui prin foc (actualmente avort), nimeni care să aibă meşteşugul de ghicitor, de cititor în stele, de vestitor al viitorului, de vrăjitor, de descântător, nimeni care să întrebe pe cei ce cheamă duhurile sau dau cu ghiocul, nimeni care să întrebe pe morţi. Căci oricine face aceste lucruri este o urâciune înaintea Domnului; şi din pricina acestor lucruri va izgoni Domnul, Dumnezeul tău, pe aceste neamuri dinaintea ta. Tu să te ţii în totul totului tot, numai de Domnul, Dumnezeul tău (Deuteronom 18:9-13).

Pe final vreau să vă spun că dacă v-ati implicat deja in vrăjitorie, ocultism, ghicitorie, magie, reichi, yoga, inchinare la demoni, spiritism si alte cele, încă aveți șansa să vă lepădați de Satana și să vă întoarceți la Hristos. Legământul cu Hristos rupe orice legământ sau pact făcut cu Diavolul, nu vă lăsați mințiți, bine n-o sa va fie, iar când ajungeți la disperare nu uitați ca Sângele lui Hristos va spală de orice mizerie a Diavolului, veniti la El!

Cu prețuire pentru sfinți,
Toni Berbece