Skip to main content

Lumea se pregătește pentru prăpădul lui Antihrist, iar Biserica pentru Nunta lui Hristos

La gara din Davos (locul întâlnirii “elitei mondiale”, care cică vor sa ne decidă soarta) sunt așezati niște monștri cu chip de demoni, iar la acest forum a fost chemată o femeie șaman pentru a rosti incantații demonice peste ei. Nu s-a rostit o rugăciune, deși datorăm totul lui Hristos si Creștinismului, însă îl sfidăm pe Dumnezeu prin draci si ritualuri demonice. “Elitele mondiale” e clar ca sunt păgâne si cu afinități demonice și au in plan păgânizarea lumii, dar noi suntem si rămânem rezistența lui Hristos!

Pe canalul Amazon a apărut un desen animat în care Diavolul e victima, iar Dumnezeu tiranul. E prezentat Lucifer ca o persoană cu aspirații si iubire, iar dorința lui de libertate a fost pedepsită si așa a ajuns el drac. Minciună mai mare si mai drăcească decât asta nu există, nu la voia întâmplării Biblia ne spune de o generație a sfârșitului care i se va închina Diavolului (Apocalipsa 9:20; 1 Timotei 4:1). Iar Hristos a spus despre Satana aceste cuvinte: “Diavolul nu vine decât să fure, să junghie şi să prăpădească. Eu am venit ca oile să aibă viaţă, şi s-o aibă din belşug” (Ioan 10:10).

La știri apare un tip care în actele din alta țară e bărbat, iar în actele de România e femeie. România fiind târâtă din nou într-un proces, de parca n-avem procese destule. Iar tot Biblia ne spune că în vremurile din urmă populația fără Dumnezeu va fi “hibridizată” precum la potop si precum în cetățile nimicite. Oamenii nu mai știu ce sunt, se vor “cupla” unii cu alții fără nicio rușine și vor distruge orice normalitate, orice morală si orice logică și bun simț. Generația aceasta “hibridă” începe deja să se înmulțească, iar acesta este cel mai mare semn al sfârșitului. Biserică, ești tu gata să intri in corabie, să fii sustrasă din lume și să te întâlnești cu Hristos?

Cu prețuire,
Toni Berbece