Skip to main content

De ce se ținea cu disperare de mobilă înainte de a muri…

La grupul de rugăciune a venit o tânără, care a spus că tatăl ei i-a murit în brațe, însă, deși de două săptămâni nu se putea mișca si lua morfină pentru dureri îngrozitoare, înainte de a muri a sărit in picioare si a început să alerge prin casă ținându-se de uși, de mobilă, de tot ce prindea. Efectiv vedea că cineva a venit după el si nu voia să plece, atunci fiica lui cea mare l-a luat în brațe și s-au prăbușit amândoi pe podea, gâfâia foarte tare fiind speriat de ce vedea în lumea spirituală, însă fiica lui a primit un îndemn puternic să spună rugăciunea “Tatăl nostru”. La finalul acelei rugăciuni, tatăl ei s-a liniștit și si-a dat duhul.

Fiica în brațele căreia a murit acest om mi-a povestit că așa a ajuns să creadă în Dumnezeu, prin ochii tatălui ei, care a văzut efectiv îngerul morții, care a venit să-l ia, si știind că nu e împăcat cu Dumnezeu știa si unde se duce, anume în Iad, însă Dumnezeu i-a mai dat har să fie mântuit ca tâlharul de pe Cruce. Acum fiicele lui vin la Biserică și l-au acceptat pe Hristos ca Domn si Dumnezeu.

Iată cum ceea ce poate că ai negat toată viata ți se dovedește a fi real în ultimele clipe ale vieții, dar oare ai tu harul ca acest om să mai poți spune: “Doamne iartă-mă!”? Oare vei avea tu harul, ca acest om, să auzi o rugăciune și să poți spune un “Amin!”? De aceea, așa cum spune Biblia: “„Astăzi, dacă auziți glasul Lui, nu vă împietriți inimile, ca în ziua răzvrătirii (Evrei 3:15).” Așadar, scutește-te de chin și aici și dincolo si împăcare cu Dumnezeu prin Hristos!

Cu prețuire pentru sfinți,
Toni Berbece