Skip to main content

De ce urlă Diavolul de Paște

Dacă Jertfa lui Hristos nu are fi avut puterea de a salva și de a schimba oameni, atunci Satana nu ar fi urlat împotriva ei, nu ar fi căutat să intimideze, ci ar fi lăsat oamenii în pace, pentru că ar fi fost doar o altă religie înșelătoare. Dar nu, Satana știe puterea Jertfei lui Hristos, de aceea azi în Sri Lanka mai multe bombe au fost puse la Biserici și Hoteluri cu pelerini astfel că 138 de creștini au fost uciși și alți 400 au fost spitalizați. Satana mai știe că ce l-a învins și ce l-a condamnat pentru iad este tocmai Jertfa lui Hristos. Frica și disperarea lui ar trebui să-i înfioare pe toți cei care trăiesc în păcat, departe de Hristos.

La noi în România nu se dau bombe, oamenii sunt liberi să se închine, nu mai sunt următiți nici de comuniștii atei, ci “bomba” care-i ține acasă pe creștinii din România este o “bombă a leneviei și indiferenței”. Oamenii preferă să doarmă, să se conserve pentru a putea chefui și mânca.

Sunt convins că frații noștri din SRI Lanka nu se vor lăsa intimidați, vor fi pline Bisericile de credincioși mai mult ca până acum pentru că atunci când unii fug, Dumnezeu scoate un Iosif din Arimateia, un Nicodim și niște Marii, care nu se lasă intimidați și care-l caută pe Hristos chiar cu prețul vieții, ignorând orice intimidare sau amenințare cu moartea a Satanei.

Tu L-ai căutat azi pe Hristos? Tu te-ai adunat cu sfinții pentru a-L comemora și pentru a i te închina? Dacă nu ai făcut-o mai ai timp, du-te și roagă-te și pentru frații noștri din Sri Lanka!

Doamne ajută!

Cu prețuire,

Toni Berbece