Skip to main content

De la spălați-vă pe mâini obsesiv, până la faceți duș în doi…

Nu am uitat că acum câteva luni ne închideați magazinele de la 18:00 în sus “ca să ne protejați”, dar de fapt ne îngrămădeați ca pe niște oi in spații strâmte în mod absurd si contrar logicii medicale, nu vom uita că nu de mult ne protejați de “virusuri” cu garduri, nu am uitat că strigați prin boxele magazinelor să nu luăm paracetamol, dar de fapt cu acesta trebuia să începem de la primele simptome, nu vom uita că ne-ați servit un “medicament” experimental din cauza căruia azi cad zeci de mii de oameni subit din picioare si nimeni nu dă explicații si nu e tras la răspundere nimeni. Nu vom uita că ne transportați morții cu tărgi închise “ermetic” și-i îngropați in saci, ca mai apoi să ne spuneți că nu-i chiar așa. Nu vom uita că “ați scăpat” moartea din “laborator” si ați dat vina pe un liliac, îl făceați nebun pe președintele care v-a spus în față adevarul.

Iar azi în numele salvării Planetei inventați crize false, ne “recomandați” reducerea consumului de energie si închideți fermele “poluante” recomandându-ne în schimb “făina de greiere”. Puneți pe butuci economii și companii, iar mai apoi dați din umeri a indiferență. Ați ajuns să “recomandați” dușul în doi de parcă ați căzut ieri pe planeta asta și nu știți ce presupune acest lucru, că de fapt nu-i o economie de apă, ci opusul ei. Mai ieri ne recomandați distanțarea chiar a soților de soții, iar azi ne băgați la dușuri comune? Ce mai urmează? Să ne tăiați curentul, alimentele de baza si gazele ca pe vremea lui Nea Nicu, pe care romanii l-au “executat” tocmai pentru că ne-a secătuit cu economii absurde și inutile?

Deciziile voastre distructive sunt de fapt dovada lipsei voastre de Dumnezeu, adevărat spune Scriptura: “Nebunul zice în inima lui: „Nu este Dumnezeu!” S-au stricat oamenii, fac fapte urâte; nu este niciunul care să facă binele (Psalmul 14:1).” Voi nu urmăriți binele nostru pentru că v-ați îndepărtat de cel care este Bun. Continuați cu legiferarea spurcăciunii în timp ce vă credeți salvatorii Planetei. Sunteți precum Nero, care cânta la Liră in timp ce a dat foc Romei pentru a face loc palatelor lui, iar apoi a dat vina pe creștini. Opriți-vă dacă mai puteți, altfel vă va opri Dumnezeu, ori îndepărtându-vă în cel mai dezonorant mod posibil, ori punând punct întregii omenirii, sătul fiind de nedreptatea si nebunia voastră!

Cu prețuire pentru sfinți,
Toni Berbece