Skip to main content

Degetul lui Dumnezeu

Degetul lui Dumnezeu face minuni. Degetul lui a fost când Moise a despărțit marea, iar evreii au pășit prin ea ca pe uscat. Degetul lui a despărțit apa cum ai da tu la o parte cu degetul tău o picătura de apă de ploaie. Era degetul lui Dumnezeu cu ei pentru că l-au văzut și vrăjitorii din Egipt când au fost loviți cu urgiile miraculoase (Exod 11:8). Degetul lui Dumnezeu este prezent când noi experimentăm minuni, a fost și când fiul meu a fost salvat de o naștere prematură din care ori murea ori ar fi fost chinuit prin spitale luni de zile și noi pe lângă el. Ne-am rugat și, deși totul arăta că acest copil trebuia să iasă afară, ceva l-a întors din drum și a ieșit când a trebuit.

Degetul lui Dumnezeu judecă. Degetul lui a fost când a scris un mesaj pe peretele clădirii în care Belșațar se destrăbăla și bea vin din vasele sfinte ale Templului din Ierusalim pe care-l jefuise, astfel batjocorind Numele Domnului (Daniel 5:5-6). În noaptea aceea Belșațar a fost judecat și a murit. Degetul lui Dumnezeu este atunci când batjocoritorii de azi sunt striviți sub privirile mirate ale celor care declară din mijlocul destrăbălării lor că Dumnezeu e iubire și punct. Fac emisiuni să analizeze cazurile morților subite, dar uită un aspect, Dumnezeu strivește batjocoritorii care refuză pocăința chiar și azi.

Degetul lui Dumnezeu eliberează de demoni. Hristos ne spune că Degetul lui Dumnezeu era cel cu care lucra El și cu care scoatem dracii afară din oameni, Cristos le-a spus preoților care-l criticau din invidie și care ziceau că el scoate dracii cu ajutorul Satanei următoarele: “Dar dacă eu scot dracii cu degetul lui Dumnezeu, Împărăția lui Dumnezeu a ajuns până la voi” (Luca 11:20). Da, Împărăția Lui invadează întunericul și astăzi. Degetul lui Dumnezeu a eliberat sub privirile mele mulți oameni chinuiți de el prin depresii, atacuri de panică, frici, gânduri de sinucidere, vicii și altele.

Degetul lui Dumnezeu poate fi și în viața ta dacă-i permiți. El acționează cu mare bucurie în viețile celor care-L iubesc și-L cheamă în ajutor.

Încrede-te în degetul lui Dumnezeu!