Skip to main content

Tu ești un Far…

“Tu ești un far făcut de Mine, am ales cea mai înaltă stâncă, cea mai puternică și cea mai aproape de mare ca toate corăbiile să te vadă. Te-am înălțat ca niciun val, oricât de mare ar fi, să nu-ți stingă lumina. Când marea se agită, tocmai atunci lumina ta strălucește cel mai tare. Când valurile bat în Far, tocmai atunci toate corăbiile privesc spre el și-i caută lumina.

Așa ești tu, cu cât ești mai lovit, cu atât mai tare îți strălucește lumina, cu cât ești mai acoperit de nori, cu atât mai important devii pentru cei dintre valuri. Tocmai acesta este scopul tău, să ghidezi în furtună pe cei rătăciți pe mare. Tu nu ai avea rost pe pământ dacă ar fi doar senin, nimeni nu te-ar mai căuta, nimeni nu ar privi la tine. Dar când încercările vin, toți te caută pentru că lumina ta nu a fost stinsă niciodată, de nicio încercare. Toți tânjesc după lumina ta, pentru că ea a fost aprinsă de Stăpânul Farului…

Nu uita că tu ții lumina Mea, Eu nu o voi stinge niciodată, dar tu trebuie să nu privești la val, ci la Cel ce aprinde lumina în tine, Eu vii fi mereu în tine, Eu nu fug în furtună, ci rămâne pentru a înteți focul.

Semnat, Tatăl tău, Dumnezeu…”

Cu aceste cuvinte am fost încurajat și eu de Dumnezeu în urma rugăciunii. Ia această încurajare pentru tine direct!

Cu prețuire,

Toni Berbece