Skip to main content

Dezbinări/informări cu privire la Cina Domnului

Ce mă întristează este să-i văd pe cei din Trupul lui Cristos lăsați cuprinși de dezbinare cu privire la un subiect al cărui scop este unitatea noastră. Milioane de credincioși din Trupul lui Cristos vor lua Cina Domnului duminica acesta pe când alte milioane nu o vor lua. Cine ești tu care o iei să disprețuiești pe fratele tău care nu o ia sau invers?

Dacă pandemia asta atacă oameni cu sistemul imunitar la pământ, fără anticorpi meniți să-i apare, oare pandemia aceasta nu a pătruns și în Trupul Spiritual al Bisericii făcând dezbinare? De ce ne lăsăm dezbinați, de ce ne disprețuim, de ce ne certăm în spațiul on line, de ce ne mai considerăm Trupul lui Cristos dacă noi nu suntem capabili să tăcem de dragul aproapelui nostru care are o altă încredințare.

Richard Wurmbrand, arzând de dorul după Cina Domnului și fiind închis, a luat-o cu mămăligă și cu apă. El era în închisoare, departe de ceilalți frați, noi suntem în carantină, departe de ceilalți frați. Dacă în cineva arde focul după Cina Domnului să o ia acasă la el împreună cu milioanele care o iau, împreună cu frații care o binecuvintează înaintea voastră prin slujbele transmise Live, dacă vrei să-ți aștepți comunitatea care nu o ia până când trece carantina, atunci așteaptă. Totul să fie făcut în sfințenie, nu spre condamnare. Nici unii, nici alții nu aveți dreptul să vorbiți despre Cina Domnului având dispreț, răutate și cuvinte înjositoare față de fratele vostru, pentru că în acest caz nu vorbiți de Trupul și Sângele Domnului, ci de un obicei care a murit de mult în voi și față de voi.

Cina Domnului este despre iubire și moartea firii!

Cu prețuire,

Toni Berbece