Skip to main content

Dictatura imorală e aici…

Au propus pe repede înainte o lege a educației sexuale, a fost respinsă, dar se pregătesc să o introducă fără votul politicienilor sau acceptul părinților. Mamona dictează, iar ai noștri pentru bani execută. De aceea a zis Hristos că nu poți să-L slujești pe El și pe dumnezeul banului în același timp, pentru că vine o zi în care ai de ales între ofertele financiare ale Diavolului și Hristos. Chiar citeam despre o vedetă care a refuzat 100.000 de euro pentru a face publicitate unui salon de videochat, aici e o ofertă a lui Mamona refuzată. La Referendum, multe vedete au acceptat ofertele financiare ale necuratului pentru a denigra familia.

Din păcate unii dintre politicienii noștri se lasă momiți de dumnezeul banului. Vedem ce presiuni pune “Bruxeles” pe Ungaria, că-i taie fondurile dacă nu renunță la legile prin care își protejează copiii de propaganda destrăbălării. Deci este evidentă bătălia dintre Mamona și Hristos, dintre Belial (demonul de necurăție) și Hristos. Pavel striga acum 2000 de ani: “Ce legătură poate fi între Belial și Hristos?” Deci ușurel ne îndreptăm spre o dictatură în care fiii lui Mamona și ai lui Belial vor scrâșni din dinți plini de ură contra creștinilor, pe care, culmea, îi vor acuza de ură pentru că vor predica puritatea, sănătatea și că își vor apăra în definitiv doar familiile lor.

Au dat pe repede înainte o lege a discriminării, nu de dragul celor cu adevărat discriminați în țara aceasta, ci pentru a nu mai putea spune noi creștinii nimic față de mizeriile lor ordinare, să nu le mai putem spune să ne lase copiii în pace, pentru că atunci vor sări ca fripți că-i “discriminăm”. Culmea discriminării va fi când cel care ne agresează copilul se va da agresat când îi vom spune să facă pași. Deja pe pagina Sindicatului Europol vedem o minciună grosolană a unei persoane care s-a dat drept agresată, deși nu a pățit nimic. Legea discriminării e pentru “vlăjganii” care vor vrea sa se dezbrace în vestiarele femeilor de față cu fetițele, cum s-a întâmplat într-un Spa din Los Angeles. Nebunia a început, ei se vor da agresați de acum încolo de faptul că nu le aprobăm mizeria, pe care vor vrea să ne-o bage pe gât cum făceau comuniștii cu reeducarea lor.

Să veghem și să ne rugăm pentru că Antihristul este aproape! Lepădarea de credință a început, iar Cerul ne așteaptă pe noi cei lepădați de lume.

Cu prețuire,
Toni Berbece