Skip to main content

Vin vremuri grele, cum n-au mai fost…

Niciodată, dar niciodată lumea nu a fost mai aliniată în a se autodistruge ca acum. Se autodistruge prin viruși fabricați din dorința de a controla lumea si banii ei, se autodistruge prin lepădarea lui Dumnezeu si înălțarea unor pofte trupești ca propriul dumnezeu. Lăcomia de bani si de putere, lăcomia de pofte și de plăceri au ajuns la culme. Niciodată oamenii nu au alergat ca acum la acest potop de desfrâu. Zilele stricate din vremea lui Noe, la pachet cu nedreptatea din “Sodoma” sunt din nou aici, se “sparg ușile” Bisericilor cu “legi” care ne obligă să ne călcăm conștiința în picioare, să “scuipăm” Cruci și Biblii cu saliva de pe buzele lui Iuda, care și-a trădat Salvatorul. Ne vor copiii, ne vor femeile, ne vor trupurile să le “injecteze” cu păcatul lor.

Bisericile sunt pentru bătrâni și fanatici, iar “cluburile” sunt pline de “moraliști” burdușiți de boli venerice, care ne învață ce-i aceea iubire și curăție. Au bube la șezut ca filistenii care au nesocotit Chivotul lui Dumnezeu și ne învață pe noi ce-i aceea sănătatea. Biblia este considerată a fi pentru habotnici și “hateri”, iar cine-ți zice să-ți lași mintea și trupul schimonosite de demoni e “plin de iubire”. Preotul, pastorul, doctorul, părintele, profesorul vor fi dușmani, iar activiștii destrăbălării sexuale vor fi noii moraliști și noii “profeți” ai Diavolului vrednici de urmat.

Păcatul lumii va dezlănțui demonii adâncului. Dumnezeu va ridica acel capac de peste temnița lor. Cartea Apocalipsa ne spune că se vor deschide “fântânile adâncului” și că de acolo vor ieși “lăcustele” care vor “învenina” omenirea cu un venin al turbării, al nebuniei și al chinului. Veninul de distrugere al demonilor va avea putere doar asupra celor care au mâncat păcatul ca pe pâine, antidotul este în neprihănire, în Hristos. Din cauza păcatului Dumnezeu le va trimite oamenilor o lucrare de amăgire, ei vor lua tot ce le va servi Diavolul ca fiind bun. În timp ce Biserica va ști clar ce-i venin și ce nu.

Ești parte din Biserică sau din Templul Satanei? Grăbește-te, se aude scârțâitul ușii “corăbiei” care va ridica Biserica deasupra potopului de necaz care va veni pe pământ!

Cu prețuire pentru sfinți,
Toni Berbece