Skip to main content

Din lumea de apoi nu mai bate nimeni…

Patru miliardari au plătit 250.000$ pentru a vizita Titanicul dintr-un submarin deloc sigur. La scurt timp după scufundare s-a pierdut legătura cu acest vas mai mult improvizat, iar căutările de salvare au început rapid. La început s-a crezut ca pasagerii bat in carcasa metalică a submarinului la ore fixe tocmai pentru a transmite un mesaj, însă din declarațiile căutătorilor se pare ca submarinul a făcut implozie, iar moartea celor patru in frunte cu căpitanul a fost imediata. Așadar, aici se încheie aventura vieții celor cinci.

Ce vreau să remarcăm este faptul că tot timpul au fost speranțe că cei cinci de fapt sunt vii si că cer ajutor prin lovituri repetate, s-a crezut si că se lupta sa consume cât mai puțin oxigen si chiar mâncare, însă adevarul era de mult altul. Din lumea de apoi nu mai bate nimeni către noi, ei erau de mult duși dincolo, iar pentru acea lume trebuie sa ne pregătim si sa fim gata sa plătim oricât. Pentru ca un sfert de milion i-a dus pe acei miliardari la pierzanie, însă prețul plătit de Hristos este gratis pentru fiecare si ne duce la viața veșnică, intr-o călătorie fără sfârșit in Canaanul Ceresc, despre care Apostolul Pavel a spus ca nu i-a fost permis sa spună ce e acolo, toate minunățiile care ne așteaptă.

Pe Titanic nu poate ajunge oricine, nici in spațiu, dar in Rai poate ajunge chiar oricine indiferent de statut, bani sau păcate, doar dacă te încrezi in singura Poartă si in singura Salvare vei avea parte de cea mai mare aventură a vieții. Dacă te lepezi de păcate si lucrările Satanei si te lași modelat de Hristos. În plus toată viața trăită cu Hristos e plină de adrenalină, de lupte si sacrificii, care dau cel mai puternic sens si cea mai frumoasa experiență de viață. M-am gândit mult la cei cinci din submarin, dacă au apucat să zică măcar: “Doamne iartă-ne si ai mila de noi!” Când era știrea cum că așteaptă salvarea contra timp mă gândeam, oare cum se pregătesc ei de moarte? Chiar, tu cum te pregătești de moarte? Ești suficient de deștept încât să te asiguri prin Hristos?

“Dar, după cum este scris: „Lucruri, pe cari ochiul nu le-a văzut, urechea nu le-a auzit, şi la inima omului nu s-au suit, aşa sînt lucrurile, pe cari le-a pregătit Dumnezeu pentru cei ce-L iubesc.“ – 1 Corinteni 2:9

Cu prețuire,
Toni Berbece