Skip to main content

Domnule Preșinde Iohannis, urmează Marșul pentru Viață și la noi…

Domnule Președinte, știu că urâți din tot sufletul expresia aceasta “Ciuma Roșie”, de aceea aș vrea să vă spun care este adevărata Ciumă Roșie a acestei națiuni, e de fapt un râu cu milioane de litri de sânge nevinovat pe care pământul românesc l-a înghițit. Adevărata Ciumă Roșie este răutatea acestui popor față de proprii copii. Am omorât ca popor peste 50 de milioane de vieți, prunci smulși cu forcepsul, otrăviți cu injecții sau cu medicamente. Oricum ar fi, sângele lor este pe mâinile acestui popor.

Domnul Președinte Trump a ieșit înaintea poporului său și și-a exprimat susținerea pentru orice copil nenăscut, iar înfățișarea sa la marșul pentru viață este o condamnare a tuturor avorturilor, cât și un strigăt de iertare către Dumnezeul care poate șterge crimele unei națiuni și poate da har.

Vă rugăm în Numele lui Hristos, ieșiți și dumneavoastră împreună cu toți cei care iubesc acest popor și susțineți viața, condamnați crimele față de comorile națiunii noastre, priviți înspre Cer și cereți iertare împreună cu noi poporul pentru cele peste 50 de milioane de avorturi. Astfel vom curăți această țară de Ciuma Roșie, de sângele de pe mâinile noastre și vom găsi din nou pace și prosperitate. Da uciderile pruncilor atrag blestem peste națiunea aceasta. Iar de ne vom cere iertare și ne vom lăsa de acest rău, tinerii noștri vor rămâne acasă pentru a-și face un rost și nu vor mai fi nevoiți să fugă de sărăcie cum fug sirienii de război.

Eu voi fi pe 28 martie la Marșul pentru Viață pe scena din Piata Unirii a Clujului, unde voi cânta și îmi voi declara suportul pentru copiii nenăscuți. Sper ca noi românii, cât mai mulți la număr, în frunte cu Președintele Iohannis să participăm în orașele noastre la Marșul pentru Viață.

Cu prețuire,

Toni Berbece