Skip to main content

Dragă Anglia, ce s-a întâmplat cu tine…

De la Biblii și cărți cu imnuri creștine puse în trenuri la dispoziția celor care mergeau la muncă pentru a cânta și pentru a învăța principiile sfinte, de la Armata Salvării condusă de dragostea lui Cristos insuflată englezilor, care a hrănit milioane de orfani, văduve și săraci și a salvat milioane de suflete pierdute pe întreaga planetă, de la Hudson Taylor și cei mai mari misionari trimiși de tine în cele mai crude și demonice culturi și țări, ai ajuns să interzici un om al lui Dumnezeu, care voia să vină pe meleagurile tale pentru a predica Cuvântul lui Dumnezeu.

De la John Milton, poetul creștin cu care te mândrești și astăzi, al cărui “Paradis Pierdut” este o capodoperă minunată, poet care L-a iubit pe Dumnezeu mai mult ca orice, ai ajuns să-i alungi pe cei care vin la tine pentru a-ți spune că ai nevoie de Dumnezeu.

De la John Wesley, întemeietorul Bisericii Metodiste, care a scos țara din beție (cel puțin în secolul trecut), cel de care se fereau patronii de cârciumi pentru că îi băga în faliment, pentru că-i lăsa fără clienți, cel care lua melodiile care se cântau în birturi, melodii pline de înjurături și spurcăciuni sexuale și le “convertea” în cântări creștine, care lăudau pe Dumnezeu, ai ajuns să fugărești de pe meleagurile tale pe cei care au venit la tine cu același mesaj al salvării vestit de eroul tău, John Wesley.

Lui Franklin Graham i-a fost interzisă efectiv organizarea unui eveniment creștin pe meleagurile Angliei, mai exact la Liverpool, unde urma să predice Cuvântul lui Dumnezeu. Cei care au făcut tot posibilul să-i interzică evenimentul sunt tocmai “toleranții”, cei care au îmbrățișat toate spurcăciunile sexuale și și-au făcut dumnezei din ele. Trăim vremuri murdare, în care niște oameni stricați moral au tupeul să bage pumnul în gură unui om care are menirea să păstreze societatea curată prin principiile Scripturii.

Cum de s-au înmulțit pe meleagurile tale cei care au nerușinarea de a distruge valorile care au ridicat această națiune printre primele națiuni ale lumii? Nu uita de rădăcinile tale creștine, nu uita că frumosul coronament al națiunii tale se ține în rădăcina pe care acești oameni o lovesc cu o ură demonică.

Mă rog să te vindeci, să nu-ți “omori” proorocii trimiși la tine cum au făcut odinioară evreii, care au plătit mult prea scump lucrul acesta. Dumnezeu să aibă milă de tine, Anglia!

Scriu chiar de pe meleagurile tale, din aeroportul Heathrow/Londra, cu milă și pasiune față de această națiune,

Toni Berbece