Skip to main content

Dorința unei femei operată de cancer la sân…

O doamnă cu 11 copii mi-a cerut o mașina de spălat, când am cumpărat-o am simțit să mai iau încă una, neștiind pentru cine anume. Ajuns în Județele Vaslui și Iași am vizitat zeci de familii, iar când am intrat într-o curte o doamnă m-a tras deoparte si mi-a zis că de când a fost operata de cancer și de când i s-a extirpat un sân doctorii nu i-au mai dat voie să facă efort, dar din păcate trebuie să spele la mână pentru cei patru copii. Atunci am știut pentru cine am cumpărat cea de-a doua mașină de spălat. Dumnezeu știa deja cazul si dorința ei, am înțeles arunci cât de important este să te lași călăuzit de Duhul Sfânt.

Din păcate cancerul a recidivat, însă ne-am rugat pentru doamna aceasta si avem credință că Dumnezeu va lucra si-i va da vindecare totală. Ne-am rugat pentru multe alte probleme și am văzut o mare deschidere si dorință a oamenilor de a ne ruga pentru ei. Am promis multe alte mașini de spălat, din acelea care nu se racordează la apă, ci trebuie să le pui tu apă fiartă în cuvă, deoarece nici apă curentă nu au. Ne vom reîntoarce încărcați cu de toate cum am fost si azi cu două dube pline din care vom binecuvânta sute de oameni.

Dacă dorești și tu sa dăruiești o mașina de spălat unei mame cu mulți copii care spală zilnic la mână atunci poți dona în contul Asociației, donând susții de fapt campaniile noastre umanitare de tot felul. Fii binecuvântat!

RO08INGB0000999906461937
Asociatia Centrul Crestin Profides
C.I.F. 36766530
Codul BIC/SWIFT: INGBROBU

Acesta este un cont în lei în care se poate dona orice valuta, conversia făcându-se automat. Multumim!

MisiuneaProfides #BisericaProfides #ToniBerbece #GreweSibiu #AngelLIFA #HellRomaniaMojito