Skip to main content

Ea și-a ucis copilul pentru carieră, el a renunțat la carieră pentru copii

De la Hollywood a mai venit o urâciune a Satanei menită să ne lase scârbiți de mizeria acestei lumi fără Dumnezeu. O actriță, care a avortat pentru a-și putea duce la bun sfârșit un rol, i-a “mulțumit” copilului scos pe bucăți din ea și apoi aruncat la pubela unei clinici de avorturi, asta după ce i s-a înmânat un trofeu Oscar. Cu barba tremurândă și cu lacrimi în ochi, această femeie (mamă e mult spus) era de asemenea recunoscătoare acestei lumi emancipate în care poți să scapi de ființa din pântecul tău care s-a prins acolo fără voia ta.

Am urmărit cu atenție reacția celorlalte femei din sală, erau în extaz, erau cu lacrimi, aplaudau, iar mintea lor gândea că discursul este ceva revelator, dar nu realizau că un astfel de discurs este venit direct din Iad. Parcă vedeam o păpușă manevrată de marele păpușar, Satana. Cel mai tare cu siguranță că a aplaudat chiar el, bucuros că va trage după el toate aceste vedete.

Dar pentru că nu merită să pun o poză cu această femeie care și-a vândut sufletul Satanei pentru faimă, succes și bani, vreau să vă aduc în atenție un alt actor care era în plină glorie, actorul Rick Moranis bine cunoscut din filmul Vânâtorii de fantome, care a ales să renunțe la carieră pentru a-și crește copiii, în urma morții soției de cancer. A preferat să arunce cariera la gunoi pentru a-și ajuta copiii să treacă peste această tragedie și pentru a rămâne aproape de ei.

Rick Moranis merită toată stima, merită toate blițurile și aplauzele și nu această actriță, care se închină demonului morții prin avort și care și-a sacrificat propriul copil pentru carieră.

Cu prețuire pentru părinții care nu-și ucid prunci,

Toni Berbece