Skip to main content

Eliberare de duhuri rele chiar în stradă…

Acum ceva timp in urmă eram pe o alee între blocuri când deodată am zărit o fetita întinsa pe jos, iar pe mama ei disperata lângă ea. Am oprit mașina si am coborât imediat. Când m-am apropiat am văzut că din urechea stânga, din nas si din guriță, din zona dinților, ii curgea sânge acelei fetițe. M-am uitat în ochii ei pierduți si părea că nu e conștientă de ce i se întâmplă. Am întrebat-o pe mămică ce a pățit, iar ea mi-a răspuns că fata are o “boala mintala” în urma căreia din când în când își face rău singură, cel mai adesea se dă cu capul de ce apuca.

Aveam sticluța de untdelemn în buzunar așa că imediat am scos-o si am început să-i fac ungerea pe frunte si să mustru în Numele lui Isus acel demon care o chinuia, pentru că era clar că aveam de a face cu un demon fix ca cel întâlnit de Hristos în acel copil din Matei 17:15-21. Era un drac obraznic care chinuia copilul si mi s-a confirmat acest lucru când i-am poruncit să iasă din fetiță si de trei ori fetița a scos un sunet ca un sâsâit si găsit de șarpe si a expirat puternic ca si când ar fi eliminat ceva din pieptul ei. După câteva minute de mustrare a acelui demon în Numele lui Hristos fetița si-a revenit ca dintr-o stare de inconstienta, s-a uitat în ochii mei si s-a liniștit. Împreuna cu cei doi prieteni cu care mai eram am spălat-o de sângele de pe față, iar mama ei când a văzut că fata s-a liniștit mi-a cerut să mă rog si pentru ea deoarece si ea suferea de depresie din cauza stării fiicei ei. Plângea cu lacrimi fierbinți si-i mulțumea lui Dumnezeu ca i-a liniștit fata. Fusese cel mai crunt atac asupra ei.

Spre sfârșit a venit si tatăl fetei, ambilor părinți le-am dat câte o Biblie si le-am spus să citească din Scriptură în fiecare seara si să se roage căci așa va fugi orice demon de ei și de fiica lor. I-am învățat acolo pe trotuar cum să se împotrivească Diavolului. Tatăl mi-a spus că niciodată n-a simțit o așa pace, era pacea lui Hristos care ne învăluise acolo în mijlocul acelei alei, în suferința lor pacea Mântuitorului coborâse. Tatăl mi-a mai spus ca își dorea mult o biblie dar nu știu ce fel de preot îi spusese că poate citit Biblia doar dacă cineva i-o face cadou. Deși lucrul acesta e o minciună, totuși sosise ziua ca cineva să-i facă cadou o Biblie. Am plecat de acolo mulțumindu-i Domnului pentru puterea Sa si fiind din nou uimit cum dracii se tem de Numele Sau si ies afara.

In concluzie vă zic tuturor, lumea are nevoie si azi de aceeași putere ca în vechime, iar versetul acesta trebuie aplicat si azi: “Iată semnele care vor însoţi pe cei ce vor crede: în Numele Meu vor scoate draci, vor vorbi în limbi noi, vor lua în mână şerpi, dacă vor bea ceva de moarte, nu-i va vătăma, îşi vor pune mâinile peste bolnavi şi bolnavii se vor însănătoşi (Marcu 16:17-18).” Vei fi tu la dispoziția lui Hristos, vei lucra in Numele Lui pentru a educe eliberare, vindecare si salvare? Iată ca oriunde si oricând poți manifesta puterea Sa si poți aduce pierderi masive in tabara Diavolului. Trebuie doar sa umbli in neprihanire si să crezi!

Cu prețuire,
Toni Berbece