Skip to main content

Era să moară de două ori în drum spre Biserică

Mi-a scris aseară un tânăr, care a venit din altă țară și care a venit la Biserica unde slujesc, cum că în drum spre slujbă, la cele doua treceri de pietoni pe la care a traversat, era de fiecare dată să-l calce câte o mașină, efectiv șoferii parcă nu-l vedeau. Șocul a fost mare pentru că a simțit că toți demonii îi stau împotrivă pentru a nu ajunge la Casa Domnului. Tânărul mi-a spus apoi că predica despre “creștinii” falși care vor ajunge în Iad i-a schimbat viața si l-a făcut să fie mult mai serios pe calea credinței. Însă confirmarea că cineva luptă pentru sufletul lui ca să nu-L cunoască pe Hristos cu adevărat a venit din cele doua tentative ale Diavolului de-al opri prin accident de mașină.

Cazuri din acestea sunt incredibil de multe. De exemplu o doamnă care era în pragul divorțului a vrut să asculte o predica despre cum să-ți salvezi căsnicia. Însă când punea predica de pe YouTube efectiv boxele mașinii scoteau sunete îngrozitoare, când dădea pe orice altceva se auzea totul perfect, după mai multe încercări de a-și pune mesajul despre salvarea căsniciei efectiv casetofonul s-a oprit brusc. Un alt domn îmi povestea că s-a decis să meargă în sfârșit la Biserică, dar în rondul dinainte de Casa Domnului în mod inexplicabil în loc să facă dreapta spre Biserică a făcut stânga și s-a dus acasă, familia fiind șocată că n-a mai ajuns la Biserică ci din nou acasa deși erau pregătiți cu toții de slujbă. O altă doamnă, care venea să ne rugăm pentru eliberarea ei de depresie, a făcut accident și a pierdut aproape toată slujba completând o amiabilă.

Se întâmplă frecvent să vedem cu ochii noștri cum dracii urlă împotriva eliberării noastre de vicii, urlând împotriva auzirii Cuvântului, care ne trezește cugetele, împotriva vindecării noastre și efectiv împotriva mântuirii noastre. Hristos a văzut primul lupta aceasta dată pentru noi, pentru că atunci când a venit să ne vindece, să ne elibereze și să ne mântuiască sufletele, tot iadul a sărit asupra Lui și prin mâna noastră, a celor păcătoși, L-a suit pe o Cruce răstignindu-L în cel mai brutal mod posibil. De ce? Pentru a-L împiedica să ne salveze, dar tocmai Crucea a devenit arma salvării noastre. Dragii mei, luptați în Numele lui Isus cu toți demonii care vă stau împotrivă pentru a nu fi vindecați, eliberați și mântuiți, pentru că e dreptul vostru la toate acestea și ați primit și puterea să mustrați orice putere și domnie demonică. El a umilit toată putere celui rău pentru tine (Coloseni 2:15), ca tu azi să ai biruință după biruință în Numele Său!

“Dar El era străpuns pentru fărădelegile noastre, zdrobit pentru nelegiuirile noastre. Pedeapsa care ne dă pacea era peste El, și prin rănile Lui suntem vindecați” (Isaia 53:3:5)

Cu prețuire,
Toni Berbece