Skip to main content

Hristos vindecă cu aceeași putere și azi…

Postez această poza cu această mărturie doar spre slava Lui Hristos. A noastră să fie smerenia. Dar trebuie menționat cu apăsare că și azi rănile lui Hristos și Jertfa Sa vindecă de orice boală, eliberează de orice demon obraznic, te scapă de orice viciu și te curățește de orice păcat. Adun lunar așa de multe mărturii despre cum Dumnezeu vindecă și eliberează încât aș putea scrie cărți întregi despre puterea Lui. Unele mărturii sunt de-a dreptul cutremurătoare și se vede vădit că doar Degetul Lui ar fi putut vindeca, elibera și restaura.

Deseori mă rog pentru oameni și spun: “Doamne leagă-i de rănile tale din care curge vindecare și altoiește-i, fă-i un răsad nou spre slava Ta!” Si noi creștinii trecem adesea prin boli, necazuri, falimente suferințe, iar întrebarea este “de ce?”, tocmai pentru a se vedea slava lui Dumnezeu în noi atât în suferință, cât si în vindecare. Iov a suferit cum n-a făcut-o nimeni dintre noi, dar în el s-a văzut o fidelitate față de Dumnezeu cum n-am mai văzut la nimeni, tocmai pentru a ne încuraja să rămânem credincioși în orice ar veni peste noi.

Am vizitat de curând o femeie operată pe creier și la plecare i-am spus: “Stai liniștită, Hristos l-a făcut bine pe Lazăr, care era mort de patru zile, te poate face bine și pe tine!” A râs cu poftă și i-au lucit ochii de speranță. Știu că această femei a fost redată de Hristos familiei și copilașilor ei și că o vom vedea din nou în comunitatea Bisericii noastre. Mereu în Biblie vor fi cazuri mai grele ca ale tale în care Hristos a putut. Vedeți, e multă speranță în credință și nu doar speranță deșartă, ci o speranță însoțită de cea mai mare putere de vindecare, eliberare și salvare. Iar peste toate acestea avem promis un loc unde chiar ne dorim să ajungem mai repede. Am văzut oameni bolnavi, care mi-au spus că vor să fie vindecați doar dacă Hristos mai are treaba cu ei, dacă nu, atunci vor acasă cu Tata. Speranța aceasta în fața morții o au doar cei împăcați cu Hristos!

Tu ai această speranță, tu ai acces la rănile vindecătoare ale lui Hristos? El a suferit ca tu să ai speranța, vindecare și spălare de păcate în sângele Lui, pentru a mosteni o comoara veșnică de slavă.

Cu prețuire pentru sângele lui Hristos,
Toni Berbece