Skip to main content

Ești religiosul cui?

Ești doar religios dacă drăcui dar spui si “Doamne ajută!”. Ești doar religios nu si crestin când asculți toate mizeriile din manele, trap, rock si alte stiluri muzicale, dar duminica mai mergi si la câte o slujba câte 5 minunte ca atât reziști după un festival de 12 ore continuu. Când gura îți e spurcată dar iei împărtășania as vrea să te mustre cugetul căci stai si la masa dracilor si la masa lui Hristos. Creștinismul din România devine tot mai păgân si străin de Hristos, iar asta sub toleranta tacită a propriilor conducători.

Ești doar religios când mergi cu amanta si soția la aceeași slujba de Biserică si in aceleași concedii. Ești doar religios când botezi si cununi pe alții, dar inima îți este plină de curvii si de destrăbălare, căci tu dai “binecuvântarea” ca părinte peste proaspete familii si peste proaspete ființe de copilași însă ești stăpânit de draci de curvie. Cum sa îndrăznești sa cununi ca nas si sa fii nas peste copilași, cum sa îndrăznești să îți pui mâinile peste aceste Creații pure a lui Dumnezeu, anume familia si copilașii, când tu ești plin de blestem si spurcăciune?

Ești religiosul diavolului când simplul fapt că pășești în Biserica cu țigările si drogurile în buzunar nu te mai mustra, ești religiosul diavolului când ieși din Biserica si nu ștergi numerele amantelor si ale prostituatelor sau amanților din viața ta. Ești religiosul diavolului când cruciulița de la gât nu te arde când prin gâtul acela intra alcool gârla, tutun cât munții si din corzile acelea vocale ies înjurături inspirate din gura Diavolului. Ești religiosul diavolului sau copil de Dumnezeu?

Cu prețuire,
Toni Berbece