Skip to main content

Să văd zelul de creștini din moși strămoși si de 2000 de ani…

Văd un popor care se bate cu pumnul în piept că este crestin de 2000 de ani, dar râvna acestui popor pentru Hristos este aproape moartă si îngropată. De Halloween au rupt românii porțile magazinelor ca să cumpere decor cu draci, vrăjitoare si morți, iar de Nașterea Domnului dacă mai vezi câteva case decorate si câțiva care să primească colindători. Am ramas șocat ieri sa văd un Targ de Crăciun fără niciun simbol crestin, nicio iesle, niciun prunc, nici o stea, nici un mag sau păstor, niciun nume care să trimită spre așa ceva, ci doar niște colinde fade în engleza si mai mult despre Moș. Iar apoi ne mințim iar ca suntem creștini ca popor si băgăm sute de milioane în catedrale care ajung direct muzee.

Mai nou a mai apărut o ramură de religioși care nu doar că nu sărbătoresc Nașterea Domnului, dar sunt si iritati de sarbatoarea aceasta si vin cu texte teologice că Hristos nu s-a născut în Decembrie si că ei nu serbează ziua de naștere a Domnului. Eu nu înțeleg “habotnicismul” acesta, cum să te irite o zi în care e serbat Hristos, căci dupa inima mea eu as pune sarbatoarea Nașterii Domnului în fiecare zi. Oameni buni, dacă noi vom tăcea pietre vor cânta, dacă noi nu serbăm Crăciunul (Nașterea Domnului) se întâmplă tragedii ca aceste târguri sa fie organizate de firme cu iz vrajitoresc si demonic, care vara fac festivaluri drăcești, iar de Crăciun Târguri. Au ajuns păgânii sa ne organizeze Târgurile de Crăciun si sa-L scoată pe Hristos din ele. Știți de ce așa? Pentru ca mare parte din cei 98% “creștini” din neamul acesta nu mai au râvnă si nici treabă cu Hristos, ci tatăl lor a ajuns Diavolul si se vede.

Te îndemn să îți afișezi râvna pentru Hristos oriunde, decorează cu scene ale nașterii Domnului peste tot, primește si mergi cu colindul, vorbește despre Nașterea Domnului si citeste mai abitir in perioada aceasta toate textele din Biblie despre Nașterea lui Hristos si împărtășeste-le cu alții. Sa se vadă râvna ta pentru Mesia, de la locul de munca pana la casa ta. Tu ești cu Hristos sau cu Satana?

Cu prețuire,
Toni Berbece