Skip to main content

“Eu nu lucrez de Sfântul Ilie…”

De Sfântul Ilie poate că nu lucrezi vreo muncă, dar nici pentru Diavol să nu lucrezi prin beție, tutun, curvie, răutate, ură, neiertare sau orice altă necurăție. Biblia ne spune că Hristos a venit să nimicească “lucrările Diavolului”, iar aceste lucrări sunt păcatele. Cine ține sărbătoarea sfântului Ilie și crede că Dumnezeu se bucură că nu a pus țiglă pe casă, nu a spălat rufe sau nu s-a dus la job în ziua aceasta, dar a fumat 2 pachete de țigări, a băut 4 litri de alcool și a mai și dracuit, păi de fapt și-a luat liber pentru a face mai cu spor lucrările Diavolului, pe care Hristos a venit să le distrugă.

De Sfântul Ilie trebuie să îți pui timp deoparte pentru a înțelege ce a făcut acest sfânt. El a strigat la poporul evreu: “Până când veți șchiopăta de ambele picioare (1 Împărați 18:21)?” Pentru că poporul de atunci era dedat la curvie și la vrăjitorie ca poporul român de astăzi. Iar Ilie a luptat cu păcatele acestea până a plecat acasă la Dumnezeu. Omul acesta a lovit în păcat mai ceva ca în hoții de cai. Pe Ahab, regele contemporan cu el, l-a mustrat aspru de fiecare dată când l-a prins, a dat păcatele lui pe față și nu i-a fost nici rușine și nici frică.

Un Ilie ne trebuie în România, un Ilie care să lovească în orice păcat și să cheme poporul la Dumnezeu, nu la religii moarte care tolerează curvia și vrăjitoria. Doamne ridică si adu peste România curajul si neprihănirea lui Ilie.

Fiți binecuvântați toți cei 120.000 de romani cu numele de Ilie și fie ca sfârșitul vostru să fie plin de glorie și în mâna lui Dumnezeu ca a acestui sfânt!

Cu prețuire,
Toni Berbece