Skip to main content

Două tipuri de închinare la demoni în zilele sfârșitului…

Primul tip de închinator la demoni este închinătorul naiv. În urma postării despre o odă adusă demonilor, un cântec în care a cânta despre demoni, care se ascund în om, e foarte Ok si “cool”, am văzut foarte mulți tineri care chiar n-au nicio problemă să aprobe, să cheme si să adore demonii, pe care-i văd super Ok. Adică am citit comentarii de genul: “Si eu sunt demonizat, încearcă să mă exorcizezi dacă poți!”; “Îl trimit pe Satana din mine să te viziteze!”; “Lasă-ne demonii în pace!”; “E alegerea noastră să ne închinăm demonilor!” Sunt unii naivi care cred că demonii sunt acele biete ființe cu care poți conviețui în armonie precum cu flora bacteriana din intestine, când de fapt demonii se hrănesc cu vlaga si cu păcatul din tine, ducând la extrem orice necurăție si aducând moartea sigură și Iadul garantat (miza demonilor e sa te ia si pe tine cu ei în focul veșnic).

Al doilea tip de închinători la demoni este închinatorul conștient. Erau unii la postarea despre cântecul cu pricina, care se lăudau că e “pistol cu apă” ce cântă tipul acela si trimiteau piese sataniste folosite la ritualuri demonice. Ei confirmau că e ceva demonic în acel cântec, însă recomandau si ei religia lor satanică, îndemnând oamenii să treacă la “next level” de adorare a Satanei. Nu mă miră categoriile acestea de închinători la demoni fie conștienți, fie inconștienți, căci Biblia ne spune așa: “Dar Duhul spune lămurit* că în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credinţă, ca să se alipească de duhuri înşelătoare şi de învăţăturile dracilor (1 Timotei 4:1)”.

Iar în alt loc spune mai clar: “Ceilalţi oameni, care n-au fost ucişi de aceste urgii (urgiile sfârșitului care stau să înceapă din cauza păcatului), nu s-au pocăit de faptele mâinilor lor, ca să nu se închine dracilor şi idolilor† de aur, de argint, de aramă, de piatră şi de lemn, care nu pot nici să vadă, nici să audă, nici să umble (Apocalipsa 9:20).” E clar că poporul obișnuit cu închinarea la idoli si statui, poporul mințit să se închine oricui numai lui Hristos nu, intră într-o nouă etapă, închinarea la draci, pe care o îmbrățișează cu mare drag, din păcate, asta pentru că nu știu Scriptura si nu știu ce le pregătește Diavolul celor ce înăbușă adevarul in nelegiuire. Citiți Biblia si veți afla adevarul si viitorul care ne așteaptă. Cine citește capătă discernământ si putere!

Cu prețuire,
Toni Berbece